Showbiz

#filmare #bucuresti #kevin costner

Kevin Costner vine la Bucuresti

Actorul american Kevin Costner revine in Romania . Kevin Costner va filma la Bucuresti scene din miniseria TV "The Hatfields and McCoys: An American Vendetta".

Actorul nu se afla la prima vizita in Romania. In urma cu doi ani, Kevin Costner a sustinut un concert la Arad, insa de aceasta data vine in calitate de actor. El va fi prezent in Bucuresti, in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie, cand vor avea loc filmarile pentru miniseria tv produsa de History Channel.

Productia, care surprinde lupta dintre doua clanuri , Hatfield din Virginia de Vest si McCoy din Kentucky , la scurt timp dupa incheierea razboiului civil din America, va fi difuzata abia anul viitor.

Kevin Costner ia rolul lui Anse Hatfield, "Diavolul", seful clanului Hatfield. Pana in acest moment nu au fost dezvaluite numele altor actori celebri care vor face parte din distributie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului