Showbiz

#andreea balan #keo #showbiz #vedete intern #casa Keo

Keo i-a declarat razboi total Andreei Balan. "Ar fi fost culmea sa..."

Nimic nu-i mai poate impaca! S-au iubit 9 ani, si nimeni nu si-ar fi imaginat ca intre Andreea Balan si Keo se va ajunge la replici dure si la piedici puse unul altuia. Cel mai inversunat pare acum artistul, care, daca nu o poate avea din nou pe blonda, nici nu vrea sa o lase sa isi vada de viata.



Sursa foto: libertatea.ro

Dupa ce Andreea i-a reprosat fostului iubit ca imobilul a fost construit din banii ei si ca artistul nu a mai platit nimic in ultimele luni, Keo a tinut sa puna lucrurile la punct. "Avem un contract, semnat la notar, care se refera la asocierea in vederea ridicarii imobilului in cauza. Eu am venit cu terenul, ea a pus echivalentul valorii terenului, iar restul ce s-a investit s-a facut in proportii egale. In momentul in care a fost semnat acel contract de asociere intre noi, terenul cu pricina a fost evaluat financiar. In plus, cum ridicarea vilei din Baneasa a costat mai mult decat valoarea sumei pe care a pus-o Andreea, tot ce s-a investit a fost in proportii egale. In partea mea de casa sunt sculele, un studio bine dotat care, evident, a fost facut pe banii mei", a precizat Keo pentru spynews.ro.

Sursa foto: cancan.ro

Artistul s-a aratat si foarte deranjat de faptul ca Andreea a spus ca ea ar fi platit, in ultima perioada, intretinerea la vila din Baneasa. "Eu nu am mai fost acolo de doua luni. Ea s-a instalat in toata casa pana cand i-am spus ca nu i-o mai vand. Cred ca e culmea ca se plange ca a platit in ultima perioada, avand in vedere ca acolo a locuit cu iubitul si vara ei. Ar fi fost culmea sa platesc eu in aceasta situatie", a mai spus Keo.

CITESTE SI:

Adalia, fetita de 6 ani care arata de 80 de ani
VIDEO Iata cum fac fata cainii zilelor caniculare de vara
Ultima fotografie postata de Robin Williams. Mesajele fanilor, printre care si Barack Obama

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului