Showbiz

#restaurante #afacere #meniu #supa #pizza #iuliana marciuc

Iuliana Marciuc a ramas fara restaurant

Prezentatoarea TV Iuliana Marciuc a resimtit si ea criza financiara, iar de curand a ramas fara una dintre afacerile sale. Vedeta a fost nevoita sa vanda restaurantul pe care il deschisese in zona Decebal din Capitala.

Desi a crezut ca va da lovitura cu noua sa afacere, se pare ca lucrurile nu au stat asa cum spera Iuliana Marciuc. Si-a deschis restaurantul cu mare fast in urma cu un an si totul parea ca merge foarte bine, insa la doar cateva luni de la deschidere vedeta a fost nevoita sa introduca oferte tentante in meniu pentru a-si atrage clientii.

Toamna trecuta, la restaurantul Iulianei Marciuc, puteai manca cu doar 23 de lei un meniu consistent, ce consta intr-o ciorba sau o supa si o friptura cu cartofi, pizza sau paste. Din pacate insa, nici aceste oferte nu au ajutat-o pe realizatoare sa puna afacerea pe picioare, asa ca a decis sa renunte si sa vandarestaurantul.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare