Showbiz

#showbiz #iulia vantur #Salman Khan #film Iulia Vantur

Iulia Vantur, prea batrana pentru indieni

Iulia Vantur a obtinut de curand primul sau rol principal intr-o pelicula de renume. Vedeta a dat lovitura la Bollywood si a reusit, dupa cum anunta zvonurile, cu ajutorul celebrului sau iubit indian Salman Khan, sa obtina rolul principal in filmul "O Teri". Desi toata lumea astepta cu nerabdare pelicula si prestatia vedetei, se pare ca indienii au fost foarte dezamagiti de Iulia Vantur.

Prea batrana si mai are de lucrat la voce

Presa indiana a desfiintat prestatia Iuliei Vantur. Jurnalistii de la "Bollywood Life" au precizat ca Iulia pare mult mai batrana fata de restul echipei si nici vocea sa nu a impresionat foarte mult.

"Eram curiosi sa vedem ce poate face frumoasa romanca. Dar dupa ce am vazut clipul, credem ca presupusa iubita a lui Salman Khan nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Cand vine vorba de cantat, Iulia se pricepe, dar mai are mult de lucrat. Pe langa restul celor din clip, Iulia pare batrana. Desi ne-a placut dansul ei din buric, per total nu ne-a impresionat prea mult", au scris jurnalistii de la celebra publicatie indiana.

Pelicula "O Teri" va fi lansata pe 28 martie in India.



Iulia Vantur, aspru criticata si in tara

Pentru ca nu era indeajuns ca indienii au facut-o batrana, fashion designerul Iulia Albu a avut si ea cateva completari de facut asupra look-ului afisat de Iulia Vantur.
Asadar, Iulia Albu i-a facut o descriere vedetei de la Pro TV in stilu-i caracteristic si a aruncat comentarii dure asupra tinutelor pe care le adopta, dupa ce a vizualizat o fotografie de la un eveniment monden.

"Iulia Vantur arata ca o tanti care lucreaza ca secretara. Daca isi dorea ceva masculin, trebuia sa isi faca ceva la par. E pacat fiindca are un corp frumos, dar mereu se imbraca urat. Iulia primeste nota 1,8. Cel mai tare m-a deranjat gentuta la subrat", a comentat Iulia Albu, in cadrul emisiunii wowbiz.ro.

Cu toate acestea, se pare ca Iulia Vantur a reusit insa sa il impresioneze pe celebrul actor indian Salman Khan, cu care se presupune ca ar avea o relatie de cativa ani. Cei doi nu au confirmat insa niciodata ca ar trai o poveste de dragoste.

Citeste si:

Anunt soc despre starea lui Michael Schumacher

Vedete care nu zambesc aproape niciodata


Sursa foto: ro.celebrity.yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare