Showbiz

#showbiz #vedete intern #teo #andreea mantea #bianca dragusanu #iubiri de fatada vedete #povesti fabricate

Iubiri inventate? Cat castiga celebritatile de pe urma povestilor de amor fabricate

Banii si faima sunt o miza mare, iar unii sunt atat de ambitiosi si fara scrupule incat sunt in stare, vorba aceea, sa calce pe cadavre pentru a-si atinge scopurile. Showbizul pare tot mai intesat de povesti de dragoste care nu au alt scop decat publicitatea fortata. Iata cele mai recente exemple.

Andreea Mantea, iubire pecetluita de un contract?

Sursa foto: rtv.net

Show-ul "Burlacita" s-a terminat, evident, cu un castigator. Cristi Mitrea ar fi ajuns, pe parcursul filmarilor, la inima Andreei Mantea, iar bruneta ar fi decis sa ramana impreuna. Imediat dupa finala, cei doi au inceput sa se afiseze in ipostaze tandre.

Au aparut insa si speculatiile. "Toti cei implicati in proiect, inclusiv protagonista, au semnat un contract prin care le sunt stipulate niste conditii! Printre ele se mentioneaza si cat trebuie sa «dureze iubirea» dupa terminarea formatului! La fel ca si in alte editii ale concursului, Mantea ar urma sa se afiseze cu Cristian Mitrea in jur de trei luni! Asa s-a intamplat si in cazul lui Bogdan Vladau atunci cand a fost ultimul «burlac»", a declarat pentru wowbiz o persoana care a luat parte la filmari.

CITESTE SI:

Mircea Badea, tare la televizor, mielusel la confruntarea cu motociclistii
Detalii-surpriza de la cununia ultrasecreta a Angelinei cu Brad Pitt
Shakira, din nou insarcinata. Va fi baiat sau fata?


Bianca Dragusanu, nunta din interes

Sursa foto: eva.ro

Despre mariajul Biancai Dragusanu cu Victor Slav, cel care s-a incheiat dupa numai trei luni, s-a vorbit mult. S-a spus chiar ca singurul scop al celor doi a fost sa castige bani de pe urma petrecerii de nunta. Cam cate 50.000 de euro fiecare.

Inca din luna noiembrie 2013, Romania TV vorbea deja despre un contract semnat de cei doi si in care era prevazut ca divortul sa aiba loc in luna ianuarie. Asa cum s-a si intamplat! Astfel, casatoria dintre cei doi ar fi fost doar o lovitura de imagine menita sa le sporeasca popularitatea. Dupa despartire, presa tabloida a scris ca Bianca a obtinut mai multe contracte, intrucat cota ei de piata crescuse in urma publicitatii care i s-a facut.

Vandici si Varciu, promo pentru emisiune

Sursa foto: kanald.ro

In primavara, legatura dintre alte doua personaje mondene starnea mari semne de intrebare. Ilinca Vandici si Liviu Varciu se lasau filmati si fotografiati impreuna. Apoi, nici nu negau, nici nu recunosteau ca ar exista o relatie intre ei. Cert este ca au reusit sa starneasca multa valva. Au fost "surprinsi" de reporterii Kanal D, televiziunea unde Varciu era, de fapt, angajat, iar imaginile au fost transmise in direct! Culmea coincidentei!

Totul pentru ca trei luni mai tarziu, Kanal D sa anunte ca Ilinca Vandici si Liviu Varciu formeaza un cuplu, de data aceasta de prezentatori ai emisiunii "O iubire de-o vara". Ce alta manevra publicitara mai buna ar fi existat?

Teo si Antonio, amor de ochii lumii

Sursa foto: cancan.ro

Cam cat a durat emisiunea estivala a lui Teo Trandafir, cam tot atat a tinut si presupusa idila dintre ea si Antonio Pasarelli, bucatarul prezent in show. Cei doi au facut risipa de gesturi tandre, ba chiar au facut si afirmatii care au lasat publicatiile tabloide sa interpreteze cum ca intre ei chiar ar exista ceva. Pe ici, pe colo, printre ochiade filmate si vorbe ulci aruncate in direct, cei doi negau ca ar fi cu adevarat ceva intre ei.

Au fost fotografiati tinandu-se de mana si chiar sarutandu-se, iar o tara intreaga urmarea emisiunea cu sufletul la gura doar-doar cei doi vor spune, in sfarsit, adevarul. S-a terminat emisiunea, s-a terminat si cu dragostea dintre ei. A fost suficient cat sa tina atentia publicului atintita asupra lor, asa incat audientele sa fie cat mai sus.

Sursa foto: ele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare