Showbiz

#aparare #madalina manole #petru mircea #irinel columbeanu

Irinel Columbeanu il apara pe fostul sot al Madalinei Manole

Irinel Columbeanu sare in apararea lui Petru Mircea, fostul sot al Madalinei Manole. Irinel sustine ca nu este de acord ca baietelul sa fie luat de langa tatal lui, Petru Mircea.

Irinel crede ca magistratii ar trebui sa tina cont de parerea copilului atunci cand vine vorba de executare silita. El este de parere ca interventia fortelor de ordine in cazurile de executare silita in care sunt implicati copii este o rusine .

"Cred ca organele de forta ale statului sunt mana in mana cu acesti executori. S-a creat o moda care a inceput cu mine. Ma revolta atitudinea fortelor de ordine din aceasta tara. Este o rusine interventia fortelor de ordine intr-un caz de executare silita, ce implica si un copil", a declarat Irinel Columbeanu pentru Zeus TV.

Fostul sot al Monicai Columbeanu, care a trecut si el prin executari silite , sustine ca "In Romania, executorii judecatoresti actioneaza in haita".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare