Showbiz

#inna #avere #cantareata #ilie nastase

Inna, printre cele mai bogate vedete din lume! L-a detronat pe Ilie Nastase si concureaza cu Ion Tiriac

Inna (33 de ani) sau Alexandra Apostoleanu, celebra cantareata nascuta la Mangalia, a cucerit de mult lumea. Hiturile ei au ajuns in topurile internationale de renume iar refrenele cantecelor sale sunt cunoscute pe tot mapamondul. Datorita succesul sau, artista a patruns si in topul miliardarilor.

Potrivit site-ului “CelebrityNetWorth,” care a realizat un top al celor mai bogate vedete din lume, Inna are o avere estimata la 20 de milioane de dolari, potrivit Click.

Inna, l-a detronat pe Ilie Nastase

Vedeta l-a depasit in aceasta ierarhie pe celebrul tenismen Ilie Nastase (73 de ani) care e mai “sarac” cu 5 milioane de dolari, avand o avere de 15 milioane de dolari.

In fruntea listei se afla Ion Tiriac (80 de ani), afacerist, fost tenisman, care are in vistierie nici mai mult nici mai putin de doua miliarde de dolari. Urmatoarea pe lista e Simona Halep (28 de ani) care are 30 milioane de dolari.

Si un actor roman apare pe lista milionarilor. Este vorba despre Sebastian Stan (37 de ani), care a strans patru milioane de dolari din rolul pe care l-a avut in seria "Avengers" – "Razbunatorii."

Inna, 3 miliarde de vizualizari doar din youtube

Inna a cucerit topurile din Romania inca de acum 5 ani si a semnat colaborari cu artisti precum J Balvin, Daddy Yankee, Carla's Dreams, The Motans, Irina Rimes sau Puya.

Canalul sau de youtube a strans pana in prezent aproapre 3 miliarde de vizualizari, pentru cele 5 albume lansate, fiind pe primul loc in Romania in randul artistilor.

Inna colaboreaza cu celebrul Jay-Z

Inna a castigat premii la MTV Europe Music Awards, Romanian Music Awards, Balkan Music Awards, Les Trophees de la Nuit sau Gala femeilor de success.

Cantareata a semnat un contract cu casa de discuri detinuta de Jay-Z si este implicata in actiuni caritabile in calitate de activista a drepturilor copiilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare