Showbiz

#inna #bani #concerte

Inna a castigat anul acesta 700.000 euro

Inna este laureata topului anual, realizat de Libertatea, al celor mai prolifici artisti din muzica, cu 700 .000 de euro incasati in 2010. Noua diva a Romaniei a "spart" monopolul premiantilor din ultimii ani, Directia 5 , Stefan Banica jr ori Voltaj, castigand intr-o perioada de criza economica o gramada de bani.

Considerata cea mai sexy femeie din lume de editorii FHM Romania, Inna a dat lovitura anul acesta si in domeniul financiar. Apetisanta bruneta a castigat din muzica nu mai putin de 700.000 de euro, onorariul ei ajungand sa fie de 30.000 de euro pentru un concert.

Dupa Inna, in clasament se situeaza un obisnuit al topului: Stefan Banica jr, cu castiguri de circa 500.000 euro, din care trei sferturi din suma reprezinta spectacolele de Craciun (11 concerte, din care cinci in Bucuresti). Pe podium se claseaza si Directia 5, cu incasari de 350.000 de euro din cele peste 100 de concerte sustinute.

 ( citeste continuarea in Libertatea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului