Showbiz

#showbiz #vedete intern # divort vedete # giulia despartire # vlad huidu divort

Inca o despartire-soc in showbiz. Ce vedete sunt la un pas de divort!

Nu ai fi banuit ca si acest cuplu solid are probleme, mai ales ca in ultimii doi ani imaginile de familie nu pareau sa anunte nori negri de divort. 

Giulia si sotul sau, Vlad Huidu, se afla in impas. Dupa ce au petrecut vacanta de 1 mai separat, fiind surprinsi de paparazzi doar in compania prietenilor, cei doi nu au mai putut nega problemele din cuplu. Astfel, Giulia Anghelescu a confirmat ca relatia lor se afla intr-o pauza, fara a comenta motivele separarii, fie aceasta si temporara. 

Relatia dintre cei doi a fost de altfel tumultoasa. Cantareata si fratele lui Serban Huidu s-au mai despartit o data, chiar inainte de nunta, pentru ca, doi ani mai tarziu, sa-si dea seama ca nu pot trai unul fara celalalt. Relatia dintre cei doi s-a consolidat in 2012, cand s-a nascut micuta Antonia. 

Giulia a fost o mamica-model, a dedicat mult timp fetitei, insa a reusit sa se si intoarca pe scena destul de repede si intr-o forma de zile mari. Cat timp va dura criza din cuplu si daca va fi aceasta definitiva, nu stie insa nimeni. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului