Showbiz

#vedete casa #locuinta vedete #casa de vedeta #delia matache #andreea marin

In ce palate traiesc divele noastre! Imagini de colectie

Vedetele noastre traiesc ca niste adevarate regine in locuinte amenajate in stil clasic sau modern. Iata cele mai pompoase locuinte ale divelor noastre:

Cristina Spatar 

Averea Cristinei Spatar adunata din muzica a fost dublata de cea din afaceri, stransa alaturi de sot. Iar investitia intr-o locuinta de lux nu a intarziat a apara. Intre timp, sotul cantaretei a inceput sa aiba probleme cu legea, insa Cristina se bucura inca de luxul cu care a fost obisnuita. 

Andreea Marin 

Zana prefera pentru casa in care locuieste alaturi de Violeta si sotul sau, Tuncay Ozturk, stilul vintage, cu accente moderne. Din livingul urias nu lispeste un pian, iar curtea este spatioasa si decorata in detaliu, 

Delia Matache

A cheltuit 1,4 milioane de euro pe un apartament duplex cu vedere spre lac. A fost achizitionat anul trecut, din averea pe care Delia a catigat-o impreuna cu sotul ei, care administreaza cateva localuri de succes din Capitala. 

Anca Serea 

Stirista de la Prima TV si Adi Sana au impreuna cinci copii. Asa ca au avut nevoie de o casa mare. Care a costat, la momentul achizitiei, in jur de 500.000 de euro. Este decorata intr-un stil clasic, luxos. 

Mihaela Radulescu 

Diva de la Pro TV locuieste de cativa ani buni la Monaco, impreuna cu fiul ei. Nu o data a facut parada cu stilul de viata pe care il duce pe insorita Costa de Azur si cu vecinii ei celebri. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare