Showbiz

# amanta nastase # brigitte nastase #ilie nastase

Ilie Nastase si-a platit cu un cadou de 50.000 de euro infidelitatea. Ce i-a luat Brigittei

La 70 de ani, Ilie Nastase continua sa fie un mare crai. Si, in acelasi timp, stie si are mijloacele necesare sa-si impace sotia actuala, pe Brigitte. Plecarea la Paris cu fosta nevasta, Amalia Nastase, i-a adus lui Brigitte o geanta Hermes de 8.000 de euro. Iar dupa nebunia cu blonda Cici, Nasty a plusat destul de mult sa reintre in gratiile nevestei. 

Saptamana aceasta, în timp ce soţia din acte îşi serba ziua la clubul Fratelli, Nasty se afla la mall Băneasa, la film, acolo unde a dat nas în nas cu fosta nevastă, Amalia Năstase. Intamplator, e adevarat, insa plimbarea a facut ca Ilie sa intarzie aproape doua ore la petrecerea Brigittei. Aceasta nu este singura greseala a fostului tenisman, iar anul acesta au fost destul de multe. Care l-au costat scump, la propriu. Astfel, dupa ce in urma cu cateva luni Brigitte a primit un Hermes, acum aceasta a deschis un magazin online. Cu ajutorul sotului, care ar fi investit 50.000 de euro. 

Click! a aflat că Nasty şi-a sprijinit soţia în noul proiect, pe care aceasta tocmai l-a lansat joi oficial. “Afacerea este cadou de la Ilie”, a recunoscut Brigitte pentru Click!. “În magazinul online voi aduce branduri internaţionale, pentru toate gusturile. Moda este un domeniu în care îmi face plăcere să lucrez şi sper ca munca mea să aibă succes”, a mai spus aceasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului