Showbiz

#gabriela cristea #nasi #botez

Gabriela Cristea si Marcel Toader, din nou impreuna

Desi au hotarat sa se desparta, iar de la o vreme isi arunca tot felul de acuzatii in timpul diverselor show-uri in care sunt invitati, cei doi au acceptat insa sa fie din nou impreuna in luna mai, cand o vor boteza pe fetita cantaretei Diana Bisinicu.

Cea care a facut anuntul a fost chiar fina celor doi, care a marturisit, in cadrul unei emisiuni de la Kanal D, ca Gabriela Cristea si Marcel Toader au acceptat sa vina impreuna la acest eveniment fericit.

"Cu siguranta vor veni la botez si le multumesc ca ne acorda aceasta onoare. Si nasa, Gabi Cristea, a spus ca poate sta la aceeasi masa cu nasul. Am vorbit cu amandoi si au acceptat sa vina la botez.

Ne vom imparti si vom fi alaturi de ei, indiferent ce se va intampla de acum inainte. Copilul va avea doi nasi si asa vor ramane... Noi, cei care ii iubim, ne dorim sa se impace, dar nu stim ce se va intampla", a declarat Diana Bisinicu.

Sursa foto: antena2.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului