Showbiz

#sanatate cotabita #vedete bolnave #gabriel cotabita

Gabriel Cotabita s-a ingrasat enorm! Medicii il avertizeaza ca isi pune in pericol sanatatea

A scapat ca prin urechile acului, dar nu este complet ferit de pericole. Gabriel Cotabita se simte in forma, insa a luat proportii, iar medicii nu vad deloc cu ochi buni acest lucru.

Intr-un an de zile, Gabriel Cotabita, caruia multi nu-i mai dadeau nicio sansa de supravieturie, si-a revenit spectaculos. Mai mult, tine concert dupa concert si are planuri de insuratoare. Totusi, ceva nu merge atat de bine in viata artistului. Acesta a luat 10 kilograme in ultimul timp si medicii nu sunt chiar de acord cu aceasta variatie de greutate. 

Acestia il avertizeaza pe cantaret ca situatia in care se afla nu este in regula si ar trebui sa ia masuri urgente. “Gabi a avut mari probleme, iar medicii au facut minuni in cazul lui. Insa, in aceasta perioada, el este cel care trebuie sa fie atent la modul de viata pe care il duce. Artistului i s-a recomandat sa ia zilnic un tratament medicamentos, care sa ii ajute circulatia sangelui si irigarea creierului, lucru foarte bun. Pe de alta parte, pastilele respective, coroborate cu mese copioase si, in special, o lipsa de miscare, poate duca la o  ingrasare evidenta. Din pacate, si pacatoasa, pentru ca ii va afecta, in viitor, inima si spatele”, au spus doctorii de la Spitalul Fundeni pentru WOWbiz.ro.

Asa arata acum Gabriel Cotabita: 

Foto: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare