Showbiz

#gerard butler #showbiz #adrian cristea #vedete intern #vedete extern #barbati fustangii

Fustangiii din showbiz. Cine sunt vedetele care schimba femeile ca pe sosete

Acum sunt cu una, maine cu alta. Burlacii din showbiz profita de popularitatea lor si isi schimba rapid iubitele, fiindca, vorba aceea, au de unde alege. Iata-i pe cei mai fustangii dintre barbatii celebri.

Adrian Cristea

Sursa foto: spynews.ro

Un adevarat Casanova. Asa poate fi considerat Adi Cristea, dupa ce a reusit performanta de a se intalni, in trei zile cu trei femei. Cel putin asta sustin ziarele tabloide, care au publicat fotografii cu fotbalistul in timp ce sosea la apartamentul unei tinere de 22 de ani, fotomodel si escorta de lux in Anglia, dupa cum scrie spynews.ro.


Sursa foto: spynews.ro

La nici doua zile, paparazzii l-au surprins pe litoral, in compania altor doua tinere pe care le-a agatat intr-un club, pe plaja.

CITESTE SI:

O vedeta din Romania, copilarie la clubul de striptease!

Si baietii plang cateodata. Lacrimi adevarate sau trucuri pentru audienta?

Scandal monstru! Dani Otil, dat in judecata


Bogdan Vladau

 

 

Sursa foto: spynews.ro

Cuceritor innascut, Bogdan Vladau rar poate rezista in fata unei femei. Asa se face ca, in goana dupa fuste, "Burlacul" a fost cat pe ce, anul trecut, sa pice in mrejele unei tinere de doar 17 ani. Cancan a publicat atunci cateva dintre mesajele pe care fotomodelul si tanara din Botosani le-au schimbat si nu erau deloc... decente. Insa, de atunci si pana acum, Vladau a mai schimbat cateva iubite.


Sursa foto: spynews.ro

Dupa ce in urma cu doar cateva luni fostul "Burlac" a prezentat-o pe Gina Chirila, o tanara de doar 20 de ani, ca fiind iubita lui oficiala, se pare ca, mai nou, Vladau a revenit la vechile obiceiuri. Fostul manechin a fost surprins in acest weekend in compania unei domnisoare, care nu pare deloc a fi iubita sa oficiala.

Liviu Varciu

Sursa foto: eimaginidesktop.com

Dupa despartirea de Adelina Pestritu, Liviu Varciu a zburat din floare in floare. Cand s-a afisat in public cu Ilinca Vandici, toata lumea a crezut ca s-a potolit. Relatia lor se pare ca s-a terminat inainte sa inceapa bine, iar de atunci s-a zvonit chiar ca s-a reintors la o fosta iubita. Acum, s-ar iubi mai nou cu o domnisoara blonda.

Dorian Popa

Sursa foto: spynews.ro

Tanar, frumos si fara obligatii, Dorian Popa si-a permis o multime de aventuri in ultimii ani. A jucat femeile pe degete, insa se pare ca una i-a pus acum capac, iar artistul se gandeste la insuratoare. Doar ca, dupa cum spune, mai asteapta vreo 10 ani!

Sursa foto: wowbiz.ro

Gerard Butler

Sursa foto: ohmymag.com

Insa barbati focosi sunt si pe la altii. Tabloidul britanic The Daily Mail sustine ca unul dintre fustangiii notorii este actorul Gerard Butler, cel cu care frumoasa Madalina Ghenea a avut o relatie. Butler schimba si el iubitele ca pe sosete, iar ultima cucerire a facut-o zilele trecute, cand a fost surprins sarbatorind victoria Germaniei de la Cupa Mondiala cu o blonda superba.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului