Showbiz

Razboiul femeilor lui Cristi Borcea. Fotografiile de Craciun ale Alinei Vidican si Valentinei Pelinel

Alina Vidican a pierdut razboiul pentru inima lui Cristi Borcea, iar acum Valentina Pelinel are toata libertatea de a se manifesta cum doreste si a vorbi despre relatia pana acum secreta. De Craciun, ambele au tinut sa arate cat sunt de fericite. Chiar daca niciuna nu a avut parte de fostul dinamovist.

Fosta sotie a lui Borcea, Alina Vidican, a publicat o imagine cu ea, copiii si alti membri ai familiei, ca sa arate ca, desi a avut un an zbuciumat, inca mai are puterea de a zambi. Sexy, aranjata si tunata ca de obicei, aceasta pare sa se simta foarte bine in SUA, unde a plecat sa-si linga ranile din dragoste si sa se bucure de partea de avere ce i-a revenit la partaj.

Pe de alta part, desi Valentina Pelinel nu are parte de Cristi Borcea de sarbatori, acesta fiind inca dupa gratii, ea a tinut sa-i transmita un mesaj de felicitare cu ocazia Craciunului, cand dinamovistul isi serbeaza si onomastica. Prin urmare, a publicat o imagine cu ea si, in premiera, cu micutul Milan Cristian. Amandoi frumosi si zambitori. "Azi este ziua de nume a celei mai importante persoane din viata noastra. La multi ani, tati, te iubim! Craciun linistit cu momente magice va dorim tuturor!", a scris Valentina Pelinel pe contul de Facebook.

Din tot scandalul, se pare ca doar Borcea a avut de pierdut. Este la inchisoare, averea impartita, dar macar se poate lauda cu cateva cuceriri importante. Si un copil facut de dupa gratii. Sa vedem cat va mai rezista relatia Pelinel - Borcea atunci cand acesta va fi eliberat. 

Foto: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare