Showbiz

#melania iordachescu #sotie sabin balasa #proces #pensie intretinere

Fosta sotie a lui Sabin Balasa a pierdut procesul cu fii acestuia pe tema pensiei

Fosta sotie a regretatului pictor Sabin a pierdut vineri procesul prin care solicita celor doi fii ai artistului o pensie de intretinere.

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au respins actiunea Melaniei Iordachescu prin care solicita ca Tudor si Matei Balasa sa-i achite lunar o pensie de 1.100 de lei, scrie l-a dat in judecata initial pe Sabin, motivand ca banii reprezinta hrana celor doi caini, iar dupa moartea artistului i-a chemat la tribunal pe fiii acestuia.

Avocatul celor doi fii a explicat ca in momentul decesului pictorul divortase, astfel ca baietii nu au nici o obligatie fata de fosta sotie a tatalui lor. Melania Iordachescu a pierdut, in vara, si procesul de evacuare intentat copiilor artistului. Ea si copiii lui Sabin locuiesc in apartamente alaturate si au facut schimb fara sa modifice si documentele iar acum nu se inteleg asupra investitiilor facute.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului