Showbiz

#showbiz #romanii au talent #vedete intern # finala romanii au talent

Finala "Romanii au talent"! Cum ar fi aratat emisiunea acum 20 de ani

Vineri seara, de la 20.30, are loc marea finala "Romanii au talent". 15 concurenti se vor lupta pentru premiul de 120.000 de euro. 

De-a lungul preselectiilor, dar si a semifinalelor, juratii au jucat un rol important in evolutia concurentilor. Cateodata mai blanzi, altadata mai aprigi, acestia i-au ghidat pe pretendentii la uriasul premiu cum sa-si imbunatateasca evolutiile. Poate ca participantii la superconcursul de talente nu ar fi fost atat de stresati daca ar fi stiut cum aratau exigentii jurati in urma cu 10-20 de ani. 

Andra

Sursa foto: gandul.info

Andra, care este considerata una dintre cele mai bune voci feminine de la noi, a devenit celebra in urma cu 13 ani, cu piesa "In noapte ma trezesc", iar de atunci si pana acum pare sa fi avut un parcurs fara greseala. Putini sunt insa cei care isi mai amintesc de felul in care arata Andra in 2001. Avea doar 15 ani si era o adolescenta finuta si timida.

CITESTE SI: Cat de sanatoase sunt cu adevarat sucurile de fructe 

Keo, ca o stafie. Ce s-a intamplat cu 3 vedete parasite este socant


Andi Moisescu

Sursa foto: protv.ro

Andi Moisescu este, pe langa jurat in show-ul "Romanii au talent" si realizatorul emisiunii "Apropo Tv". Are 42 de ani si formeaza de mai bine de 10 ani un cuplu frumos cu Olivia Steer, o alta vedeta de televiziune. Cu siguranta ca, daca l-ai vedea intr-o fotografie de la absolvirea clasei I, n-ai putea face legatura intre fizionomia copilului cu coronita si juratul pus pe sotii de la emisiunea-concurs.

Mihai Petre

Sursa foto: romaniatv.net

Si, cu siguranta, multi ar vrea sa stie cum arata in copilarie acidul Mihai Petre. Pe pagina de Facebook, coregraful a postat imagini de pe vremea cand nu aparea la televizor si nici nu era un dansator atat de experimentat. Era doar un pusti cuminte, cu breton pe frunte. Acum este unul dintre cei mai de temut jurati din competitie.

BONUS: Smiley

Sursa foto: profm.ro

Nici pe Smiley nu l-ai recunoaste in fotografiile din copilarie. Evident ca din albumul sau nu lipseste celebra fotografie de soim al patriei. Au trecut mai bine de 25 de ani de atunci, iar intre timp cantaretul a cunoscut succesul si admiratia fanelor.

BONUS: Pavel Bartos


Sursa foto: libertatea.ro

Tuns cu breton, imbracat in maiou si cu dres din lana, asa arata Pavel Bartos in copilarie. Doar obrajorii dolofani si privirea de copil pus pe sotii mai tradeaza cate ceva din fizionomia celui care a ajuns acum un actor carismatic, dar si tatal a trei fetite.

Emisiunea de vineri seara este ultima editie a concursului "Romanii au talent", de la Pro TV, intrucat conducerea postului a renuntat la realizarea acestui format.

Sursa foto: arq.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare