Showbiz

#irina columbeanu #haina blana #vizita la cluj

Fetita lui Moni are haina de blana de 2.000 de euro

Irina Columbeanu , care implineste sambata doi ani, este inca de pe acum imbracata cu haine scumpe si blanuri luxoase. Micuta a mers, alaturi de mama sa, Monica, si de bunica sa, la Cluj, imbracata intr-o haina de blana de iepure si vulpe, al carei pret se ridica la 2.000 de euro.

Printre cadourile pe care Irina le-a mai primit cu ocazia zilei sale de nastere se numara si o camera de filmat, daruita de tatal lui Iri, hainute de firma si jucarii. Cu ocazia vizitei la Cluj, micuta a efectuat totodata si primul sau zbor cu avionul , de care nu s-a temut absolut deloc, dupa cum a declarat chiar mama sa, pentru Click!.

La Cluj, familia Columbeanu a fost cazata la cel mai luxos hotel din oras, Opera Plaza de cinci stele, unde pretul unui apartament este 320 de euro pe noapte. Scopul vizitei este Balul Operei, al carei amfitrioana este chiar Moni Columbeanu .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului