Showbiz

#showbiz #vedete intern #vedete discrete #sotii vedete #Andreea Aradits #Ianula Duta

Ei sunt faimosi, ele se feresc de celebritate. Cuplurile mai putin stiute din showbiz

In vreme ce sotii lor sunt aproape zi de zi in lumina reflectoarelor, nevestele de vedete sunt de cele mai multe ori discrete si apar rar in public. Este poate si meritul barbatilor lor, care le-au tinut departe de ochii presei tocmai pentru a nu le expune stirilor de cancan. Iata cateva dintre sotiile unora dintre vedetele de pe plaiuri mioritice.

Andreea Aradits

Sursa foto: enational.ro

O aparitie rara in lumina reflectoarelor este Andreea Aradits, sotia actorului Andrei Aradits, unul dintre cei mai ravniti barbati din showbiz. Putini sunt cei care stiu ca ei sunt casatoriti de 8 ani si au impreuna un baietel. Si mai putini stiu ca petrecerea lor de nunta de acum 8 ani a avut loc intr-un fast-food, si nu intr-un restaurant asa cum se obisnuieste.

CITESTE SI:

Inlocuire-surpriza la Kanal D. Vezi cine ar putea sa-i ia locul lui Liviu Varciu

Bianca, intre Print si prezentatorul meteo. Cu cine ramane pana la urma?


Ianula Duta

Sursa foto: libertatea.ro

Sursa foto: facebook.com

Un cuplu extrem de discret este cel format de Laurentiu Duta, de la 3rei Sud-Est, si Ianula Duta. Fostul solist a reusit performanta ca in cei 8 ani de cand este casatorit si aproape 20 de cand isi cunoaste partenera sa nu se afiseze in public impreuna decat extrem de rar. Pentru a-si proteja viata personala, Laurentiu refuza sa participe la evenimentele mondene insotit de Ianula. Cei doi au impreuna o fetita de 8 ani, iar Ianula se ocupa mai mult de afacerea familiei, un restaurant din Navodari.

Irina Selesi


Sursa foto: facebook.com

Pe Cosmin Selesi il stie toata lumea. Este actor si prezentator TV deja celebru. Este vesel, expansiv si mereu pus pe glume. Insa Irina, sotia sa, este o fire extrem de discreta si o aparitie rara in paginile tabloidelor. Si putina lume stie ca cei doi sunt chiar colegi. Irina Selesi se ocupa de machiajul vedetelor de la emisiunea "Te cunosc de undeva", pe care chiar sotul sau o prezinta. Cei doi au impreuna un baietel de 3 ani si jumatate.

Liliana Busuioc

Sursa foto: scontent-a-fra.xx.fbcdn.net

Cine nu il stie astazi pe Busu, celebrul prezentator meteo care ne spune in fiecare dimineata cum stam cu vremea? Putini sunt insa cei care o cunosc pe sotia sa, o femeie extrem de frumoasa. Liliana Busuioc este actrita, iar cei doi au impreuna doua fete, de 10 si 5 ani. Despre relatia cu sotia sa, Busu povestea: "Ne-am cunoscut, ne-am iubit, ne-am despartit, ne-am facut ca ne uitam unul pe altul, ne-am reintalnit, ne-am cunoscut din nou, ne iubim. Punct".

Petruta Gheorghe

Sursa foto: revistatango.ro

Sursa foto: profm.ro

O alta familie care nu apare prea des la evenimentele mondene este cea a lui Andrei Gheorghe. Recent, insa, vedeta si-a scos in lume sotia si doi dintre copii la aniversarea a 21 de ani de Pro Fm. Petruta Gheorghe este un psihoterapeut foarte cautat.

Sursa foto: viva.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare