Showbiz

#pacaleli vedete #farse 1 aprilie #vedete pacalite #1 aprilie

Farse cu vedete de 1 Aprilie. Cine a fost crunt pacalit

Nu trece niciun 1 Aprilie fara ca macar una dintre vedete sa nu pice in plasa pacalelilor sau, de ce nu, sa fie ea cea care isi induce fanii in eroare. Iata cateva dintre farsele ultimilor ani care le-au avut ca protagonisti pe vedete:

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a tras o spaima de zile mari anul trecut cand iubita lui, Roxana Vancea, i-a postat pe contul de Facebook o fotografie in care bruneta era imbracata intr-o rochie de mireasa. Burlac convins, actorului se pare ca i-a stat inima-n loc. "Unde esti? Nu te vad! - cu Mihai Bendeac", a scris Roxana Vancea in dreptul imaginii respective. Actorul nu a raspuns, insa au facut-o prietenii lui virtuali: "A fugit! E istet".

Foto: Facebook.com

Anda Adam



Pusa pe sotii a fost si Anda Adam, care si-a anuntat prietenii de pe Facebook ca si-a schimbat look-ul. Ca sa fie si mai convingatoare, artista a postat o fotografie in care avea parul negru. Fanii sai au gustat pacaleala.

Alex Velea


O farsa asemanatoare le-a jucat prietenilor virtuali si Alex Velea, care a postat o fotografie alb-negru prelucrata in care apare cu o freza in stilul Mc Hammer. Noul look nu a fost decat o simpla pacaleala. Din fericire!

Justin Bieber

Farse se fac si peste Ocean. Ca sa se razbune pe jurnalisti, Justin Bieber a postat pe contul sau de Twitter un numar de telefon al publicatiei TMZ. "Asa cum am promis, astazi voi vorbi cu toti fanii mei. Abia astept sa ne auzim", a scris starul, iar toti fanii au incins linia telefonica.

Insa Justin Bieber a avut si el parte de o surpriza incredibila la una dintre decernarile premiilor Kids Choice Awards. Cantaretul a fost stropit cu un lichid verde fosforescent. Farsa este deja o traditie la celebra gala care are loc in fiecare an pe 1 Aprilie.

Brad Pitt si George Clooney

Intre Brad Pitt si George Clooney se duce de ani buni un adevarat razboi al farselor. Totul a inceput odata cu filmarile la seria "Ocean's Eleven". Brad a transmis unei echipe de jurnalisti italieni informatia potrivit careia George Clooney are pretentia sa fie numit "Danny Ocean" si ca nu accepta ca cineva sa il priveasca in ochi, iar presa a vuit timp de o saptamana.

Razbunarea lui Clooney a venit, potrivit studentie.ro, sub forma abtibildurilor inscriptionate: "Sunt homosexual si votez!", a fost mesajul cu care s-a trezi Brad Pitt pe masina. Un an mai tarziu, George Clooney a anuntat nunta cuplului Jolie-Pitt pe una dintre proprietatile sale. Ca sa fie si mai credibil, a instalat corturi si mese, iar ziarele au comentat falsul eveniment saptamani in sir.

Foto: gossipdavid.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare