Showbiz

#showbiz #vedete intern #vedete extern #adela popescu #hugh laurie #Mihai Coada

Exista viata dupa seriale! Cu ce se ocupa vedetele dupa terminarea productiilor TV care le-au consacrat

Serialele TV scot la iveala actori desavarsiti care dau viata unor personaje memorabile. Dupa terminarea seriilor, insa, vietile unora dintre actori se schimba radical. Unii se apuca de muzica, altii scriu romane, iar altii o iau chiar pe calea Bisericii.

 

Mihai Coada

Actorul care l-a insufletit pe simpaticul “Nelu Curca” din serialul de comedie “La Bloc”, Mihai Coada, a trecut de la actorie la calugarie, dupa incheierea filmarilor. Mihai a declarat ca voia sa se lase demult de actorie, din cauza rolurilor din comediile “deocheate” in care juca, dar ca nu avea chemare catre viata monahala. Un pacat pe care, declara actorul, l-a facut in 1994 si care a culminat cu o cruce aratata in vis l-a determinat sa se gandeasca mai serios la partea spirituala a vietii si astfel a luat decizia de a se calugari.

Adela Popescu 

Devenita cunoscuta odata cu rolul din telenovela “Numai iubirea”, Adela Popescu si-a inceput si cariera muzicala, dupa ce a inregistrat albumul “Lacrimi de iubire”, care avea sa poarte numele unui alt serial in care actrita a avut rolul principal.

Adela a reusit sa imbine cariera muzicala cu cea de actrita si de-a lungul timpului a facut parte din mai multe trupe, precum Viva sau DJ Project, dar a jucat si in numeroase productii TV, printre care cele mai cunoscute sunt “Ingerasii”, “Aniela” sau “Pariu cu viata”. Anul acesta, Adela Popescu a avut un rol important si in serialul “O noua viata”, difuzat pe Pro TV.

Hugh Laurie

Nici actorii din serialele din afara nu duc lipsa de schimbari in viata lor dupa terminarea productiilor care i-au consacrat. Un bun exemplu este Hugh Laurie, actorul care i-a impresionat pe multi cu atitudinea pe care i-a insuflat-o lui Dr. House, din serialul cu acelasi nume. Dupa cele opt sezoane in care a primit in jur de 700.000 de dolari pe episod, actorul a refuzat multe alte oferte de a juca in seriale.

Cu toate astea, Hugh nu a renuntat la actorie si a continuat sa filmeze, insa pentru filme artistice. O surpriza pentru fanii lui a fost, insa, debutul sau in muzica. Actorul a aratat ca actoria nu este singurul lui talent, iar in 2011 a scos un album de muzica blues, intitulat “Let them talk”. Cei care il admira pe Laurie il pot asculta anul acesta la Sala Palatului din Bucuresti, intr-un concert care va avea loc in data de 12 iulie.

Exista si actori a caror viata s-a complicat dupa terminarea serialelor care i-au consacrat. Un bun exemplu este Matthew Fox, actorul care l-a interpretat pe Jack Shepard in “Lost”. Dupa incheierea filmarilor, Matthew a fost implicat in mai multe scandaluri. In 2011 a fost acuzat ca a lovit o femeie, iar un an mai tarziu, presa scria despre el ca a condus sub influenta alcoolului.

CITESTE SI:

S-a descoperit efectul afrodisiac al celui mai banal fruct. Il mananci si...
Cele mai spumoase povesti din spatele Mondialului de fotbal din Brazilia!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare