Showbiz

# elena udrea gravida # iubit elena udrea #elena udrea

Elena Udrea, declaratii surpriza despre noul iubit! Se pregateste sa fie mama

Departe de gratiile din cele 72 de zile de arest, pe litoralul romanesc, Elena Udrea face noi marturisiri despre relatia pe care o are cu Valentin Chifu, un barbat mai tanar decat focoasa politiciana. 

Intr-un interviu realizat la malul marii, Elena Udrea a dezvaluit ca iubirea ei cu Valentin a inceput la scurt timp dupa divortul de controversatul afacerist Dorin Cocos, din 2013. "Suntem impreuna de doi ani!", a marturisit Udrea. "Este un om extraordinar! Mi-a fost alaturi in cele mai grele clipe ale vietii mele. M-a vizitat la penitenciar. El si mama. Sunt bucuroasa ca l-am intalnit", a povestit Udrea pentru Libertatea. Ea a adaugat ca, spre bucuria ei, si dupa zilele de arest iubitul sau o astepta si ca relatia a fost reluata, e drept ca de data aceasta mai aproape de ochii presei de scandal care a descoperit destul de repede idila fostului ministru. 

Mai mult decat atat, Elena Udrea, impresionata de faptul ca toti prietenii ei au 2-3 copii, se gandeste serios sa ia de la capat viata de familie si sa devina si ea mama. Ea spune ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, "intreg Universul lucreaza" pentru a obtine acel lucru. Valentin Chifu are astfel toate sansele sa fie tatal primului copil al fostei blonde de la Cotroceni care a facut furori ani de-a randul in politica damboviteana. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului