Showbiz

#showbiz #vedete intern #vedete extern #nicoleta luciu #cristina rus #sotii vedete #Manuela Tantareanu

Ei sunt milionari, ele merg cu mijloacele de transport in comun. Cele mai chibzuite sotii de bogatasi

Femeile din spatele celor mai bogati barbati sunt, de cele mai multe ori, culmea, persoane extrem de modeste. Desi si-ar putea permite orice fel de extravagante, constatam cu uimire ca, de fapt, se multumesc cu mult mai putin. Iata care sunt nevestele chibzuite ale milionarilor.

Nicoleta Luciu


Sursa foto: libertatea.ro

Nicoleta Luciu s-a casatorit in urma cu doi ani cu milionarul Zsolt Csergo, dupa o relatie care dura deja de opt ani. Vedeta TV se pare insa ca nu a abuzat de averea sotului sau. "Masina aia pe care ati vazut-o este a sotului meu. Eu nu am cum sa ma compar cu el, cu veniturile lui. Eu, daca fac ceva, nu sunt recompensata. Credeti ca ma recompenseaza cineva daca fac curatenie, atunci cand calc sau dau cu mopul prin casa? Lasa zambetele, ca mori de foame in zilele noastre, cu zambetele astea", a explicat Nicoleta la Kanal D.

Ba chiar isi aminteste ca pana nu demult a circulat cu mijloacele de transport in comun. "La un moment dat aveam doua masini si tot cu RATB-ul mergeam. Pentru ca preferam sa fac economie la bani pentru ca nu stiam daca urmatoarea luna voi mai avea joburi sau nu", a mai spus Nicoleta. Sotul sau, Zsolt Csergo, are o avere estimata la aproximativ 60 de milioane de euro, bani stransi in special din afacerile cu imobiliare si cazinouri.

CITESTE SI:
Marturia uimitoare a lui Radu Valcan: "Asa e cand iubesti mai multe femei!"

Le place sa fie blonde. Ce vedete au facut o schimbare brusca de look


Cristina Rus

Sursa foto: unica.ro

Cantareata Cristina Rus este casatorita de cinci ani cu Dragos Balteanu, cel care are afaceri in domeniul imobiliar, energetic si turismului, din care a reusit sa adune in ultimii ani nu mai putin de 90 de milioane de euro. Si chiar daca si-ar putea permite cele mai sofisticate si extravagante tinute, Cristina Rus prefera ca in viata de zi cu zi sa se imbrace cat mai simplu. Nu o data a fost vazuta imbracata ca o femeie de rand, asta desi atunci cand e vorba despre aparitiile ei pe scena, artista nu se mai uita la bani pentru a arata impecabil.

Manuela Tantareanu

Sursa foto: ziarelive.ro

Pana in urma cu cativa ani unul dintre cei mai bogati romani, Cristian Tantareanu se bucura si acum de o avere frumusica. 17 milioane de euro, potrivit capital.ro. Se bucura insa si de o sotie chibzuita, care nu a cheltuit niciun leu fara stirea lui. Si pe cat e de excentric latifundiarul, pe atat e de cumpatata Manuela Tantareanu, care se afiseaza pana si la evenimentele mondene in tinute destul de modeste.

Luminita Becali

Sursa foto: stiri.botosani.ro

Nici sotia lui Gigi Becali nu este o persoana dornica de publicitate, asa cum este partenerul sau de viata. De fapt, prea putina lume stie bine cum arata nevasta latifundiarului din Pipera. Singurele aparitii mondene ale Luminitei Becali au fost la nuntile si la botezurile la care a participat alaturi de sotul ei. Mai mult, Luminita a refuzat intentia sotului ei de a-i asigura o garda de corp. George Becali are, potrivit Topului Forbes 2013, o avere de 49 de milioane de euro.

Priscilla Chan Zuckerberg

Chiar daca e putred de bogat, fondatorul Facebook este extrem de chibzuit. La fel si sotia lui, Priscilla Chan. Cei doi au fost adesea vazuti impreuna luand cina nu in restaurante de lux, ci la terase unde meniul costa cateva zeci de dolari. Mark si Priscilla se imbraca lejer si chiar au fost fotografiati plimbandu-se incaltati cu slapi. Asta desi Zuckerberg avea, la sfarsitul anului trecut, o avere de 16,8 miliarde de dolari.

Sursa foto: capitalandmain.com
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare