Showbiz

#crbl #vlad huidu #liviu varciu #showbiz #barbati gelosi #vedete intern

Ei sunt cei mai gelosi barbati din showbiz! Iata cum reactioneaza!

Cine a spus ca gelozia-i boala grea n-a vorbit prostii. In vreme ce ei sunt inconjurati mai tot timpul de o multime de femei frumoase, barbatii din showbiz sunt extrem de posesivi atunci cand vine vorba despre iubitele sau nevestele lor. Iata-i pe 5 dintre cei mai gelosi barbati din showbizul romanesc.

Vlad Huidu

Sursa foto: devoratormonden.ro

Giulia Anghelescu a dezvaluit pentru ziarulring.ro de ce simte nevoia din cand in cand sa ia cate o pauza de la relatia ei cu Vlad Huidu. Din cate spune Giulia, sotul ei este extrem de posesiv si vrea sa fie langa ea peste tot, inclusiv la filmari, atitudine sufocanta pentru frumoasa artista. Insa Vlad are si motive sa fie gelos, tind cont de imaginea sexy pe care artista o promoveaza in videoclipuri. "Noul meu videoclip, «Jocuri deocheate», a fost filmat chiar de el. Sunt un artist si imi place sa ma reinventez constant, imaginea mea nu a fost niciodata vulgara si niciodata nu-mi place sa expun foarte multa piele", a explicat artista.

Giulia neaga si zvonurile care au circulat despre divort: "Eu si Vlad n-am intentionat niciodata sa divortam. Avem probleme absolut banale si cotidiene pe care le intampina orice cuplu modern".

CITESTE SI:

5 vedete care-si traiesc viata la intensitate maxima!
Parfumul le face pe femei mai frumoase

CRBL

Sursa foto: protvmagazin.ro

Nici CRBL nu isi slabeste o clipa sotia din ochi. Sunt casatoriti de aproape 7 ani, dar se iubesc ca-n prima zi. "Bineinteles ca sunt gelos. Stiti cat de greu e sa fii uratel si sa ai o nevasta superba?", a spus CRBL pentru Antena Stars. Cantaretul mai spune ca ii place sa mearga cu sotia lui peste tot si ca e tare mandru cand barbatii intorc capul dupa ea. "Gelozia vine neinvitata. Bine ca vine ca asta inseamna ca exista si iubire. Si daca va uitati la Elena va dati seama de ce sunt gelos!", a mai spus Eduard Andreianu, alias CRBL.

Liviu Varciu

Sursa foto: libertatea.ro

"Cand eram maritata cu Liviu si eram la masa cu mai multi prieteni, nu aveam voie nici macar sa le torn apa in pahar", a povestit pentru ziarulring.ro frumoasa Adelina Pestritu imediat dupa divortul de Liviu Varciu.

"Sunt foarte gelos, eu nu eram de acord sa defileze in sutien si chiloti. Am fost la o prezentare la care a participat si am zis ca innebunesc, ce auzeam cand ea defila prin mijlocul discotecii nu vreau sa mai aud in viata mea", a confirmat Liviu.

Pepe

Sursa foto: click.ro

Pepe a "dat in scris" ca e gelos. Artistul a compus o melodie care se intituleaza chiar "Sunt gelos". Dovada sta si faptul ca atunci cand a "mirosit" ca Oana Zavoranu il insala, cantaretul a inceput sa adune probe incriminatorii care sa il ajute mai tarziu sa nu cumva sa se razgandeasca. Ba chiar Oana a marturisit ca a renuntat la actorie pentru ca latino-loverul nu o lasa sa se filmeze scene de dragoste.

Victor Slav

Sursa foto: protv.ro

In scandalul care a urmat divortului de Bianca Dragusanu, apropiatii roscatei au pus tradarea roscatei pe seama geloziei care il macina pe prezentatorul de la meteo si care il facea extrem de posesiv. "Victor este gelos si posesiv, ii reproseaza ca de ce nu raspunde la telefon sau o intreaba insistent unde este, ce face", declarau pentru cancan.ro surse din apropierea Biancai.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului