Showbiz

#catalin botezatu #eddie murphy #adrian paunescu #showbiz #copii vedete #copii nelegitimi vedete #copii nelegitimi

Eddie Murphy are un fiu nelegitim? Vedete care s-au trezit parinti peste noapte

Stirea de astazi conform careia un tanar actor sustine la Hollywood ca este fiul starului Eddie Murphy ne-a readus in atentie cateva cazuri de vedete care s-au trezit parinti peste noapte. Unele dintre ele au aflat prea tarziu ca au un copil, iar altele nu au mai apucat sa faca lumina in scandalurile in care diversi tineri si-au cerut drepturile. Iata cateva celebritati autohtone si hollywoodiene care, vrand-nevrand, s-au transformat in parinti!


Eddie Murphy

Tabloidele de astazi vuiesc in jurul unui nou scandal la Hollywood. Actorul de comedie Brando Murphy a relatat presei ca este fiul nelegitim al lui Eddie Murphy. Starul neaga insa ca ar fi tatal tanarului si il ameninta cu judecata. Cu toate acestea, presa este destul de suspicioasa in privinta credibilitatii starului, avand in vedere ca a socat intreaga lume cand a declarat ca nu este deloc dornic sa-si cunoasca fiica pe care o are cu Mel Brown, nascuta in 2007, demonstrand astfel un oarecare dezinteres pentru mostenitorii lui.


Citeste si: Si vedetele plang: 3 povesti de dragoste dramatice

Catalin Botezatu

Mostenitori nelegitimi ai vedetelor au aparut, de-a lungul timpului, si in peisajul monden romanesc. Catalin Botezatu a aflat in urma cu mai multi ani ca are un fiu. Vestea ca are un copil l-a bucurat foarte tare, chiar daca a aflat de existenta lui abia cand acesta avea 20 de ani. "E placut sa afli ca ai un copil. Este extraordinar sa afli ca ai un baiat atat de mare, desi mi-as fi dorit sa il cresc si sa am grija de el in perioada in care era dragalas", a declarat vedeta pentru Antena Stars. In prezent, designerul si fiul sau nelegitim, pe nume Andrei Iordache, au o relatie apropiata, iar creatorul a declarat in nenumarate randuri ca vrea sa-l transfome intr-un barbat responsabil, capabil si muncitor.

Citeste si: Michael Schumacher: previziunile sumbre facute de medici

Adrian Paunescu

La scurt timp dupa decesul marelui scriitor Adrian Paunescu, in 2010, o femeie, pe nume Andreea-Mihaela Birlea, in varsta de 42 de ani, a iesit in presa cu declaratii-soc. Aceasta sustinea ca este fructul unei povesti de dragoste intre scriitor si o doamna pe nume Rodica Birlea. Se pare ca poetul stia de existenta ei, dar a avut indoieli cu privire la paternitate, si din acest motiv nu a dorit sa o cunoasca sau sa o recunoasca ca fiind fiica lui. Femeia a deschis, pe atunci, o actiune judecatoreasca pentru stabilirea paternitatii si, chiar daca tribunalul a decis ca Adrian Paunescu este tatal ei natural, din pacate, scriitorul nu a mai apucat sa afle vestea si sa ia masurile necesare pentru a recupera anii pierduti si a o cunoaste mai bine.



Sursa foto: 3news.co.nz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului