Showbiz

#showbiz #valentina pelinel #cristian boureanu #vedete intern # divort vedete

E oficial: Valentina Pelinel si Cristian Boureanu divorteaza!

Dupa saptamani de speculatii si infirmari de zvonuri, iata ca unul dintre cuplurile aparent solide ajunge la divort. 

Politicianul Cristian Boureanu sustine ca distanta a fost cea care le-a pus capac relatiei, nu zvonurile despre aventura frumoasei cu Cristi Borcea sau acelea ca ar fi avut o cearta violenta in iarna, pe cand se aflau la schi, in urma careia Valentina s-a accidentat grav. Astfel, cei doi nu au rezistat decat trei luni despartiti, timp suficient pentru ca Boureanu sa fie sigur ca trebuie sa divorteze. Valentina se afla in prezent in SUA.

CITESTE SI: Michael Schumacher, semn incredibil 

"Am promis ca in momentul in care voi lua o decizie referitoare la casnicia cu Valentina, o voi anunta pe Facebook. Astazi am depus actele de divort. Dupa mai mult de 3 luni de relatie la distanta am ajuns, impreuna cu Valentina, la concluzia ca trebuie sa ne despartim. Ii sunt recunoscator Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trait impreuna. Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite si suntem astazi doua persoane independente. Multumesc tuturor celor care vor intelege ca nu doresc sa mai fac alte comentarii pe marginea acestui subiect de natura personala", a scris Boureanu.

CITESTE SI: Cum sa slabesti pana de Paste 

In urma cu ceva timp, Boureanu declara ca isi va urma sotia la recuperare in SUA, insa se pare ca de la dorinta de a-i fi alaturi celei cu care a avut o relatie de 10 ani, s-a ajuns la divort. "Din pacate, Valentina a avut acel accident si in urma lui s-a stabilit ca are ruptura de ligamente incrucisate si fisura de menisc de gradul 2-3. Imediat, ea a plecat in America intrucat am avut acces la unii dintre cei mai buni medici din lume. Acum, are nevoie de doua luni de recuperare, din cauza ca piciorul este atrofiat, iar, apoi, este nevoie sa faca o operatie pentru ligament. Dupa ce va trece si peste acest hop, va mai trebui sa se recupereze alte doua luni. Nu sunt fericit, din cauza ca noi nu am fost obisnuiti pana acum sa stam separati. Daca medicii vor lua decizia ca Valentina sa se opereze in America si sa mai dureze inca doua luni recuperarea, atunci voi fi nevoit sa merg si eu acolo, ca sa fiu langa ea", a declarat politicianul la sfarsitul lunii februarie, citat de Cancan. 

Totusi, inevitabilul s-a produs, iar Valentina si Cristian Boureanu nu mai formeaza un cuplu. 

CITESTE SI: 5 vedete cu povesti de viata socante 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare