Showbiz

#showbiz #casatorie #antonia #mihaela radulescu #vedete intern #convertire vedete #religie vedete

Dragoste fara frontiere. Vedete nevoite sa isi schimbe religia pentru a se casatori

Dragostea depaseste orice obstacol. Dovada stau vedetele autohtone care nu au spus NU atunci cand au fost nevoite sa isi schimbe cultul sau chiar religia pentru a se putea casatori.

Antonia

Sursa foto: perfecte.ro

Antonia a recunoscut zilele trecute relatia pe care o are cu Alex Velea, cel cu care urmeaza sa aiba un copil. Pe cei doi exista acum o mare presiune mediatica. Publicul i-ar vedea casatoriti cat mai repede, pentru ca micutul pe care artista il va aduce pe lume sa se nasca in sanul unei familii. Doar ca Antonia nu a obtinut inca divortul de sotul sau Vincenzo Castellano.

La mijloc mai este insa si o alta problema. Cantareata va trebui sa renunte pentru a doua oara la cultul religios al carei adept este dupa casatoria cu italianul, mai exact cel romano-catolic. In urma cu trei ani, atunci cand s-a maritat cu Vincenzo, Antonia a renuntat la religia mormona si si-a urmat sotul, casatorindu-se in Biserica Catolica. Artista a facut atunci o profesiune de credinta pe care, daca vrea sa se marite cu Alex Velea, e nevoita sa o incalce. Si asta pentru ca Biserica Catolica nu accepta recasatorirea in fata lui Dumnezeu daca cel dintai sot este in viata.

CITESTE SI: 

 

Ieri - cei mai buni prieteni, astazi - dusmani de moarte. Marul discordiei dintre vedete
Alerta! Cod rosu de inundatii! Afla ce judete sunt afectate
Dieta last-minute. Ai o saptamana ca sa dai jos 5 kilograme!

Nicoleta Luciu

Sursa foto: libertatea.ro

Nicoleta Luciu s-a casatorit in 2012 cu Zsolt Csergo, etnic maghiar romano-catolic. Sapte ani se pare ca i-au trebuit brunetei sa accepte sa treaca la confesiunea iubitului sau. Cei doi s-au casatorit intr-o biserica din Miercurea Ciuc, iar toti cei patru copii au fost botezati in cultul catolic.

Mihaela Radulescu

Sursa foto: libertatea.ro

Si pentru Mihaela Radulescu a fost o schimbare majora casatoria cu omul de afaceri evreu Elan Schwartzenberg. Vedeta de televiuziune a fost nevoita sa se converteasca la iudaism, in urma cu 10 ani. La botez, vedeta a primit si un nume nou, Judith, iar ceremonia a avut loc in Israel. Nici dupa divortul de Elan, diva nu a renuntat la religia fostului sot, intrucat Ayan, fiul lor, este tot de religie iudaica.

Monica Gabor

Sursa foto: nuntacustil.blogspot.com

Monica Gabor si-a schimbat confesiunea atunci cand s-a casatorit cu Irinel Columbeanu, ea fiind nevoita sa treaca din Biserica Catolica la cea Ortodoxa. In cazul in care decide sa se casatoareasca cu omul de afaceri cunoscut sub numele de "Mr. Pink", fosta diva de la Izvorani ar putea fi nevoita sa adopte religia budhista. Monica sustine ca sub nici o forma nu va renunta la Dumnezeu in favoarea lui Budha. Asta pana la proba contrarie!

Sursa foto: salon.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare