Showbiz

#showbiz #divorturi vedete #vedete intern #giulia anghelescu #valentina pelinel #adriana bahmuteanu

Divorturile primaverii. Iata ce vedete se despart cu scandal!

De la dragoste la ura este un singur pas. Dovada stau cuplurile din showbiz care au decis sa se desparta. Majoritatea refuza sa pastreze discretia si ajung sa isi spele lucrurile in public. Iata care sunt vedetele momentului care au decis sa nu mai formeze o familie si s-au destramat cu scandal.

Valentina si Cristian tin legatura prin avocati

Sursa foto: cugetliber.ro

Pareau o familie unita, dar dupa opt ani de casatorie s-au despartit. Valentina Pelinel si Cristian Boureanu se afla in plin proces de divort si se pare ca nu vor sa mai auda unul de celalalt. "Cristi este cel care a decis sa nu mai tina legatura cu Valentina. El a stabilit ca de acum incolo ii va transmite acesteia mesaje numai prin intermediul avocatilor. Materialele aparute in presa l-au afectat extrem de tare", a declarat un apropiat al lui Boureanu, pentru cancan.ro.

CITESTE SI: Cum arata SOTUL Conchitei Wurst, femeia cu barba care a castigat Eurovision 2014

Antena 1 a mai furat o emisiune de la Pro TV!


Bahmu si Prigoana, din nou in prag de divort

Sursa foto: realitatea.net

Cuplul Adriana Bahmuteanu - Silviu Prigoana este un client fidel al instantelor, dar si al oficiilor de stare civila. Dupa un an de la ultima impacare, cei doi vor din nou sa se desparta. Silviu spune ca relatia dintre ei doi nu mai functioneaza pentru ca Adriana este interesata doar de banii sai, iar realizatoarea TV se plange de viata grea pe care o traieste alaturi de omul de afaceri. Scandalul dintre cei doi se duce, ca de fiecare data, la televizor, in emisiuni de cancan.

Giulia Anghelescu confirma despartirea de Vlad Huidu

Sursa foto: agentiadepresamondena.ro

Nu au trecut nici doi ani de cand cantareata Giulia Anghelescu s-a casatorit cu fratele realizatorului TV Serban Huidu, Vlad Huidu. Relatia a inceput sa scartaie, iar inceputul de sezon pe litoral i-a prins pe cei doi la mare, insa in statiuni diferite si cu gasti diferite. Astfel, in vreme ce Giulia se relaxa pe o plaja din Mamaia, sotul era cu prietenii in Vama Veche, scrie cancan.ro. "Am decis ca avem nevoie de o pauza, ca in orice cuplu", a declarat Iulia pentru publicatia tabloida.

Adina, despartire dupa 5 ani


Sursa foto: spynews.ro

Seria despartirilor de primavara este completata de Adina de la Heaven si cel cu care forma de 5 ani un cuplu, Dan Voiculescu. "Eram nefericita in relatia cu Dan, asa ca am decis sa ne despartim", a spus cantareata.

Antonia si Vincenzo lupta pentru custodie

Sursa foto: libertatea.ro

Unul dintre cele mai mediatizate divorturi ale acestei primaveri este cel dintre Antonia si Vincenzo Castelano. Cei doi se lupta in instanta pentru castigarea custodiei micutei Maya. Daca nu ajung la o intelegere, cei doi vor trebui sa aduca in fata judecatorilor dovezi incriminatorii.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare