Showbiz

#George Burcea #divort #andreea balan

Divortul nu mai poate fi evitat. Andreea Balan confirma: "Tot ce s-a scris in presa este adevarat"

Problemele dintre Andreea Balan si sotul sau, actorul George Burcea, par sa nu mai aiba rezolvare, iar divortul nu mai poate fi evitat, la numai cinci luni de la nunta fastuoasa.

Sotul artistei a fost surprins de paparazzi Cancan in timp ce si-a luat lucrurile din casa Andreei Balan si s-a mutat la un prieten, in zona Vitan.

Dupa zile intregi in care presa a scris despre ruptura dintre ei, cantareata a decis sa-si anunte fanii de pe retelele de socializare ca toate informatiile sunt reale. Este vorba derspre separarea celor doi, divortul, dar si faptul ca sotul ei a fost prins de politisti drogat la volan. 

Vedeta a precizat ca nu doreste sa dea detalii pentru ca vrea sa isi protejeze cele doua fetite, Ella (3 ani) si Clara (1 an).

"Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere 🙏 Le-am citit pe toate ❤️

Tot ce pot sa va spun este ca ceea ce s-a scris in presa este adevarat 😔.

In rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie protejate. 👶👧 Va imbratisez cu drag 🤗, mereu a voastra AB," a scris cantareata pe pagina sa de socializare. 

Problemele dintre Andreea Balan si George Burcea au inceput dupa ce actorul a demarat o campaniei impotriva violentei domestice, care a scos la lumina lucruri din trecutul actorului, despre care artista nu stia.

George Burcea, prins drogat la volan

George Burcea a fost oprit de oamenii legii pe 21 februarie, la ora 10.00, la doar cateva strazi distanta de locuinta Andreei Balan. Aceta a fost testat si a iesit pozitiv la cocaina. Acum, actorul este cercetat penal. 

"Barbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicand o valoare pozitiva pentru consumul de substante psihoactive. Persoana in cauza a fost transportata la o unitate spitaliceasca din Bucuresti in vederea prelevarii de mostre biologice de sange si urina. In cauza se efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta substantelor psihoactive," a fost comunicatul emis de IPJ Ilfov.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare