Showbiz

#showbiz #cristian boureanu #irinel columbeanu #iubiti vedete #vedete intern # divort vedete

Divortatii din showbiz si-au tras iubite aproape minore

Divortul, in cuplurile din showbiz, nu e o trauma, ci mai degraba un soi de portita de scapare. Asta daca judecam dupa succesul pe care il au proaspat-divortatii la domnisoare foarte tinere.

Cristian Boureanu

Sursa foto: cancan.ro

Abia marti se pronunta divortul dintre Cristian Boureanu si Valentina Pelinel. Politicianul, insa, nu a stat degeaba si a inlocuit-o pe frumoasa lui sotie cu o alta blonda. Diferenta este ca noua achizitie a lui Boureanu are 22 de ani. In schimb, este tot fotomodel si mai are o calitate: stie sa cante. Sandra si Cristi mai au ceva in comun. Tatal fetei face parte din PDL, acelasi partid cu Boureanu. Sandra este fata primarului comunei Albestii de Muscel, din judetul Arges.


Sursa foto: facebook.com

CITESTE SI:

5 vedete terorizate de fanii prea insistenti. De ce sunt hartuite divele
O vedeta de la noi, star la videochat! Imagini incredibile!

Iulia Vantur, ce te faci? Salman Kahn, la puscarie!

Irinel Columbeanu


Sursa foto: click.ro

Apetitul lui Irinel Columbeanu pentru tinere domnisoare pare ca nu s-a stins nici dupa mariajul esuat cu mult mai tanara Monica Gabor. Aflat in vacanta pe litoral, miliardarul si-a petrecut serile de weekend prin cluburi, asta desi are 56 de ani. Irinel nu a plecat insa neinsotit. O tanara bruneta cu putin peste 20 de ani, cu picioare pana-n gat, dupa cum o descriu reporteri click.ro, l-a tinut strans de mana cateva ore bune cat au stat intr-un club de fite din Mamaia.

Cand s-a crapat de ziua, distractia s-a mutat din club, la hotel. "Irinel e un barbat liber si chiar nu trebuie sa dea socoteala cuiva pentru ceea ce face. Iese cu cine doreste, isi traieste viata cum vrea", a declarat pentru Click! o persoana din anturajul lui Columbeanu.

Adi Cristea

O fosta vedeta Playboy, de doar 22 de ani, i-a pus inima pe jar lui Adrian Cristea. Fotbalistul pare sa o fi dat uitarii pe Bianca Dragusanu, noua sa acizitie fiind Denisa Botcari, un fotomodel care locuieste la Londra, dar care se afla acum in vacanta in Romania.

Sursa foto: wowbiz.ro

Fostul atacant al Stelei a fost surprins in doua seri la apartamentul inchiriat de iepurasul Playboy intr-un hotel de cinci stele.

Bogdan Stelea

Sursa foto: spynews.ro

La scurt timp dupa ce a semnat actele de divort, Bogdan Stelea s-a "recuperat" in bratele unei foarte tinere brunete. Cei doi au fost surprinsi de paparazzi ziua in amiaza mare. Dupa ce au petrecut la o terasa, Bogdan si proaspata cucerire de nici 25 de ani s-au urcat pe motocicleta fostului international si au plecat spre o destinatie numai de ei stiuta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului