Showbiz

# alina borcea #showbiz #cristi borcea #vedete intern #Cristi Borcea puscarie

Din printesa, cersetoare? Ce cosmar traieste sotia lui Cristi Borcea!

Necazurile par ca se tin lant de Alina Borcea, sotia fostului actionar de la Dinamo. Dupa ce si-a vazut sotul dupa gratii si a aflat despre numeroasele sale escapade amoroase, Alina trebuie sa gaseasca acum resurse sa achite si pagubele produse de sot Clubului Dinamo: un milion de dolari!

Din rai, in iad

L-a asteptat vreme de opt ani pe Cristi Borcea! A acceptat sa il imparta cu cea care ii era deja de doua decenii sotie si cu care avea trei copii. Era fericita chiar si asa. Cristi era pe val, castiga bani multi si o trata ca pe o printesa. Ba chiar i-a cumparat un apartament luxos la Miami, acolo unde tanara fotomodel il astepta de fiecare data cu bratele deschise.

Sursa foto: libertatea.ro

Cand, in sfarsit, Cristi Borcea a decis sa renunte la viata dubla si sa i se dedice in totalitate, lucrurile pareau sa fi intrat pe un fagas normal. Alina schimba statutul de amanta cu cel de sotie si avea parte de o nunta ca-n povesti. La scurt timp ii daruia dinamovistului un fiu. Dar fericirea n-a durat decat trei ani. La inceputul acestui an, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare in "Dosarul Transferurilor" si Alina l-a vazut dupa gratii.

CITESTE SI:

Metoda surprinzatoare prin care Alina l-a convins pe Borcea sa o ia de sotie

Lovitura dupa lovitura

A fost inceputul sfarsitului pentru viata traita in puf. Alina s-a vazut dintr-o data cu majoritatea afacerilor lui Cristi pe cap: reamenajarea a doua stranduri care ar trebui sa le aduca profit vara aceasta, dar si ridicarea unui complex pentru evenimente in buricul Capitalei.

Ultima veste pare sa-i fi pus insa capac. Instanta a dat, saptamana trecuta, o decizie potrivit careia in trei saptamani familia Borcea trebuie sa plateasca banii cu care Cristi a pabugit clubul Dinamo, adica un milion de dolari. In caz contrar, i se va confisca apartamentul tip penthouse de la Miami si i se va pune sechestru pe avere!


Sursa foto: libertatea.ro

Si cum afacerile au inceput sa mearga din ce in ce mai prost, Alina nu stie pe ce cale sa o apuce. "E disperata! (...) Alina nu mai are chef de nimic, afacerile nu le mai monitorizeaza si imperiul lui Borcea e aproape de un dezastru", au spus apropiati de-ai doamnei Borcea pentru wowbiz.ro.

Lovitura vine dupa ce Alina a aflat recent ca sotul sau a fost vizitat la inchisoare de Valentina Pelinel, cea despre care se spune ca i-ar fi fost amanta dinamovistului. Culmea, blonda ar fi fost condusa acasa chiar de soferul lui Borcea. La inceputul anului, o avocata il dadea in judecata pe Cristi Borcea si ii cerea sa recunoasca paternitatea fiicei sale.

CITESTE SI: 

S-a aflat castigatorul "Masterchef" inainte de finalul show-ului! Este tot o femeie!


Sursa foto: a1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului