Showbiz

#showbiz #Masterchef #Sorin Bontea #Catalin Scarlatescu #vedete intern #declin Pro TV #concedieri MasterChef

Decizie radicala. Juratii MasterChef, dati afara de la Pro TV

"MasterChef" continua si anul viitor, insa fara cei trei jurati cu care ne-am obisnuit. Potrivit celebrity.yahoo.com, chef Catalin Scarlatescu, chef Sorin Bontea si chef Florin Dumitrescu au fost dati afara in urma cu cateva zile.

Recent, odata cu plecarile masive de vedete ale Pro TV in ograda Antenei 1, s-a zvonit ca si cei trei jurati ai show-ului culinar vor migra in trustul lui Dan Voiculescu. Insa confirmarea pare sa vina abia acum. Potrivit unor surse citate de jurnalistii celebrity.yahoo.com, producatorii "MasterChef" au organizat deja un casting pentru a alege noii membri ai juriului. Si asta pentru ca pregatirile pentru cel de-al cincilea sezon sunt in toi, pe site-ul emisiunii fiind deja anuntate zilele si orasele prin care va poposi caravana in vederea preselectiilor.

Deocamdata nu se cunosc motivele care au dus la schimbarea juriului popularului show, insa decizia se pare ca este definitiva.

Desi editiile celui de-al patrulea sezon sunt in toi, filmarile s-au incheiat demult, iar surse din interiorul postului au divulgat deja castigatorul. Acesta ar fi Jesica Zamfir.

CITESTE SI:

Cum i-a cucerit Monica Gabor pe chinezi

Sursa foto: eva.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare