Showbiz

#showbiz #vedete intern #andreea marin #lavinia parva

De ce a ajuns iubita lui Banica Jr. copia fidela a Andreei Marin

Frumoase, brunete si cu gropite adanci in obraji. Asa arata si fosta sotie, si actuala iubita a lui Stefan Banica Jr. Dar, dincolo de asemanarile fizice, cele doua au ajuns sa se imbrace la fel si sa aiba gesturi comune. Fara doar si poate, Lavinia Parva este cea care o copiaza pe deja celebra Andreea Marin!

Au o pasiune pentru acelasi accesoriu

Sursa foto: stirileprotv.ro

CITESTE SI:

Blestem sau ghinion? Juratii de la show-urile de talente au probleme cu vocea
Veste trista! A pierdut sarcina!
Daniela Gyorfi, tarata prin tribunale! Motivul este incredibil




Palaria e la moda sezonul acesta, e adevarat, dar cele doua brunete pare ca abuzeaza de aceasta piesa. Iar cand poarta palarii, Andreea Marin si Lavinia Parva seamana parca si mai bine.


Sursa foto: stirileprotv.ro

Si chiar daca le despart 10 ani, "Zana" fiind cea mai coapta, nu prea reusesti sa iti dai repede seama care e una si care cealalta.

Inca din 2011, cand s-a aflat de relatia pe care Stefan Banica o are cu Lavinia Parva, multi au observat asemanarile, care mai tinerei iubite a lui Banica nu i-ar fi picat tocmai bine. Spune ea. "Nu mai vreau sa fiu asemanata cu Andreea Marin. La urma urmei, nu mi-am facut nicio operatie estetica ca sa arat ca ea. Asa aratam si inainte sa fiu cu Stefan".

Sursa foto: stirileprotv.ro

Cu toate astea, nu face nimic pentru a nu mai semana ca doua picaturi de apa cu Andreea Marin. Ba, pe zi ce trece, pare ca incearca sa o copieze si mai mult.

Sursa foto: ele.ro

Se imbraca la fel, se piaptana la fel, zambesc in acelasi mod, dau ochii peste cap si pare ca au si aceleasi inflexiuni ale vocii. Insa nu este doar o coincidenta, pentru ca jurnalistii publicatiilor tabloide au analizat in detaliu "evolutia" Laviniei, din care s-au vazut clar transformarile.

De ce ar vrea sa semene cu "Zana"

Multa lume se intreaba ce are de castigat Lavinia de pe urma asemanarii cu Andreea. Ei bine, macar simpatia fanilor.

E clar ca Lavinia Parva nu este nicidecum atat de cunoscuta precum Andreea Marin. Ea este o cantareata cu cateva piese la activ, dar niciuna suficient de puternica incat sa fi ramas in memoria publicului. Pe cand Andreea Marin, ce-i drept, si cu un avantaj de cativa ani buni in fata, este una dintre cele mai indragite personaje mondene de la noi.

Chiar daca nu e neaparat un etalon al popularitatii, se vede clar cine e mai "vedeta" si dupa numarul de prieteni virtuali pe care cele doua dive ii au pe Facebook. In vreme ce contul Andreei Marin a sarit bine de 700.000 de fani, al Laviniei Parva abia daca a reusit sa intruneasca 7.000 de vizitatori.

Practic, chiar daca spune ca nu o flateaza, asemanarea cu Andreea o avantajeaza maxim pe Lavinia, care nu mai e doar o anonima cu statutul de "iubita a lui Banica Jr".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului