Showbiz

#daniela gyorfi #iubit #tal #impresar

Daniela Gyorfi si George Tal, din nou impreuna?

 

Duminica trecuta, Daniela Gyorfi si George Tal au fost nasii unor prieteni. Desi au negat ca ar fi impreuna, la nunta, cei doi au profitat de ocazie si s-au sarutat cu foc.

Atat Daniela cat si George au declarat prin presa ca nu mai formeaza un cuplu de ceva vreme incoace. Faptele insa dovedesc contrariul. 

Week-end-ul trecut, cei doi s-au prezentat la Biserica Icoanei din Capitala pentru a cununa religios niste  prieteni, ei nefiind insa casatoriti . Aici, in vazul tuturor, Daniela si George si-au aratat afectiunea si s-au sarutat chiar si in biserica.

Cu toate acestea, cantareata a afirmat ca n-are decat o cu George Tal, care ii este impresar . Insa, pana in prezent, ea s-a tot cuplat si descuplat de George, despre care s-a scris prin presa ca ar insela-o. 

Dupa ceremonie, alaiul nuntasilor s-a indreptat catre un restaurant din Pipera unde, Daniela Gyorfi s-a ocupat de petrecere si de momentele artistice.


 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului