Showbiz

#tatuaj #daniela crudu #capatos

Daniela Crudu si-a tatuat un mesaj pe umar

Daniela Crudu a fost surprinsa recent, dezvaluind cel mai nou tatuaj al sau. Bruneta mai are, in afara de acesta, in doua tatuaje , dintre care unul pe picior, facut in direct la emisiunea lui Capatos.

Nu stim daca acest nou tatuaj are o semnificatie foarte importanta sau este facut doar pentru a fi in pas cu moda, insa unele persoane vorbesc despre acest tatuaj al artistei ca si cum ar ascunde unele mustrari de constiinta pentru traiul mult prea libertin din ultimii ani. Bruneta insa pare sa doreasca, cu ajutorul acestui tatuaj, sa inchida gura celor care o arata cu degetul pentru faptul ca ea... traieste clipa .

Tatuajul artistei se afla situat pe umarul drept iar textul este "Je ne regrette rien " care inseamna "nu am niciun regret". Este foarte posibil ca Daniela Crudu sa se fi inspirat din cunoscuta melodie "Non, je ne regrette rien" a celebrei canterete, Edith Piaf.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului