Showbiz

#showbiz #plecari Pro TV #smiley pro tv

Cutremurul din Pro TV continua. Smiley pleaca?

Pro TV ramane de la o zi la alta fara cele mai importante personaje. Dupa Horia Brenciu, Stefan Banica sau Loredana, acum si Smiley e pe picior de plecare, sustine libertatea.ro.

Foto:www.ancroma.ro

Artistul nu si-a mai reinnoit contractul nici pentru emisiunea "Romanii au talent" si nici pentru "Vocea Romaniei", ceea ce ii face pe multi sa creada ca urmeaza sa ajunga si el alaturi de ceilalti fosti colegi la Antena 1. Potrivit lui Lary Maronese, regizorul emisiunii "Romanii au talent", doar "Vocea Romaniei" ar mai continua din toamna, asta desi din vechiul juriu ar mai fi ramas doar Marius Moga, iar nimeni nu stie cine se va ocupa de producerea showlui. O varianta vehiculata ar fi ca locul Loredanei sa fie luat de Andra, potrivit click.ro.

Dovada faptului ca Smiley si-a incheiat colaborarea cu Pro TV este participarea cantaretului la o emisiune de la Prima TV. Potrivit unui comunicat al postului, acesta va aparea in ultima editie a emisiunii Mondenii din acest sezon. “Pentru inceput il veti vedea pe Smiley in pielea personajului de basm Fat Frumos concurand alaturi de Zmeul cel Rau, Scufita Rosie, Mica Sirena si Harap Alb, la emisiunea-concurs «A fost odata ca niciodata un miliardar»”, se arata in comunicatul Prima TV.

Este binecunoscut faptul ca nicio vedeta a Pro TV nu are voie, prin contract, sa participe ca invitat la o alta televiziune decat cele aflate in portofoliul Media Pro.

Din Pro TV a anuntat ca pleaca si Alex Livadaru, producatorul campaniei "Tu stii ce mai face copilul tau?", pentru care postul a obtinut singurul premiu Emmy luat vreodata de o televiziune din Romania.

De altfel, nu doar plecarile voluntare sunt o problema in trust. Continua sa cada capete in televiziunile coordonate de lituanianul Aleksandras Cesnavicius. Felix Draghici, directorul executiv al Sport.ro si unul dintre oamenii de baza ai lui Adrian Sarbu, a fost dat afara.

 

CITESTE SI: Secretul primei nopti de amor a vedetelor 

Foto: smrtv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare