Showbiz

#mihaela radulescu #dana rogoz #showbiz #vedete intern #decese parinti vedete #suferinta vedete

Cutremurator! 4 vedete, desfigurate dupa ce si-au pierdut parintii

Nu exista cuvinte care sa descrie durerea pe care o simte un fiu la pierderea parintelui sau. Iar necazul nu le ocoleste nici pe celebritati. Zilele acestea, Mihaela Radulescu este cea care nu isi poate stapani lacrimile, dupa ce tatal sau a fost rapus de boala, insa in ultimele luni, mai multe vedete din lumea mondena au ramas fara cineva drag.

Mihaela Radulescu, devastata

Sursa foto: spynews.ro

Mihaela Radulescu trece prin clipe cumplite. Tatal sau este inmormantat azi, dupa ce a pierdut batalia pe care o ducea de ani buni cu o maladie crunta. Alaturi de diva se afla iubitul sau, Dani Otil, care o sprijina in momentele grele.

In anul 2009, cand prezentatoarea TV parasea Romania pentru a se stabili la Monte Carlo, aceasta a trimis o scrisoare presei in care isi explica si dezmagirea fata de tara sa. In aceeasi scrisoare, Mihaela Radulescu reprosa presei ca a luat in ras numele tatalui sau, Florin Tiganu, si de aceea acesta a avut atat de suferit. "V-ati gandit vreodata ca tatal meu, profesorul Florin Tiganu, a facut cele doua infarcturi si din cauza felului in care ati ras ba de mine, ba de numele lui sau al tatalui sau, Serghei Tiganu, unul din putinii eroi adevarati, pilot militar in cel de-al doilea razboi mondial?", scria diva.

CITESTE SI:

4 dive care castiga mai multi bani decat iubitii lor
Celebritati aproape nud pe covorul rosu. Iata cum s-au imbracat la MTV Video Music Awards
Topul celor mai proaste sfaturi pentru slabit

 


Dana Rogoz, in lacrimi dupa tatal sau


Sursa foto: spynews.ro

In urma cu trei luni, si tatal Danei Rogoz s-a stins dupa o lupta grea cu leucemia. Ion Alexandru Rogoz avea doar 60 de ani. Barbatul a apucat totusi sa isi cunoasca nepotul, pe baietelul pe care Dana il adusese de curand pe lume.

"Cand m-am oprit din plans si m-am gandit ca nu o sa-l mai vad, aud, strang in brate niciodata, m-a lovit un dor puternic, ce o sa-l resimt cu siguranta toata viata", a povestit Dana Rogoz pe blogul sau.

Mihaita Nesu, lovit a doua oara

Sursa foto: ziarulring.ro

Dupa accidentul cumplit care l-a lasat paralizat de la gat in jos, Mihaita Nesu a mai avut parte anul aceste de o alta tragedie. Mama sa, cea care i-a fost sprijin in toti anii de pana acum, a pierit din cauza cancerului de care suferea. Acela a fost momentul in care fostul fotbalist a decis sa se mute definitiv in Romania si sa vanda tot ce a agonisit in Olanda.

Gica Popescu, permisie pentru a-si inmormanta tatal

Sursa foto: cancan.ro

Aflat in inchisoare unde isi ispaseste pedeapsa in "Dosarul Transferurilor", fostul fotbalist Gica Popescu a primit, in urma cu trei luni, permisie pentru a veni la inmormantarea tatalui sau. "Eu l-am omorat!", ar fi strigat "Baciul" atunci cand a aflat tragica veste.

Sursa foto: paulbibeau.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare