Showbiz

#andreea esca #adela popescu #catalin maruta #showbiz #vedete intern #cupluri fericite

Cuplurile-model din showbiz isi dezvaluie secretul fericirii

S-a vorbit mult in ultima vreme despre tradari, despartiri si divorturi in showbizul romanesc. Sunt inca si cupluri celebre carora le merge bine, se inteleg de minune si se iubesc fara sa faca mare caz despre asta. Iata care sunt secretele convietuirii pasnice ale celor mai indragite cupluri de vedete de la noi.

Andra si Catalin Maruta


Sursa foto: facebook.com

Un zvon soca in urma cu doua luni o tara intreaga. Se spunea atunci ca Andra si Catalin Maruta se despart. Din fericire, n-a fost nici pe departe asa. Cei doi sunt impreuna si formeaza in continuare unul dintre cele mai frumoase si mai indragite cupluri din showbiz. Au o casnicie reusita si spun ca se iubesc ca in prima zi, mai exact ca acum noua ani.

Dar care sa fie totusi cheia succesului? "Reteta noastra nu e complicata si cred ca toate cuplurile solide functioneaza la fel. Ingredientele sunt respectul, umorul, intelegerea, increderea si, in special, multa iubire. Si, din cand in cand, o cina romantica asezonata cu un pahar cu vin rosu...", a declarat Andra pentru kfetele.ro. Andra si Catalin au fost desemnati zilele trecute drept "cel mai popular cuplu din showbiz", in cadrul premiilor Celebrity Awards oferite de revista Story. Andra si Catalin au un baietel, David, de care nu se despart nici cand sunt in emisiuni sau in vacante.

CITESTE SI:

"Nu sunt nici primul, nici ultimul cu amanta..." Cui apartine declaratia
Reactia Biancai dupa ce a aflat de iubita lui Victor Slav: "Eu sunt ...!"

Andreea si Cabral Ibacka


Sursa foto: facebook.com

Un cuplu foarte simpatic si apreciat de public este cel format de Andreea si Cabral Ibacka. Cei doi nu se dau in laturi de la a povesti, pe blogurile lor, mici lucruri amuzante din viata lor de cuplu, despre care spun ca nu este nici pe departe perfecta, asa cum isi imagineaza toata lumea.

"Casnicia perfecta nu exista. Si aici nu ma refer la definitie, ci la starea de fapt: nimeni nu are casnicia perfecta. Intotdeauna vor exista nemultumiri, certuri, frustrari. Nemultumiri mici sau mari, certuri mici sau mari, frustrari mici sau mari. Si dimensiunea astora depinde de tine si de perechea ta. Cat timp imperfectiunile sunt mai mici si mai putine decat cele bune… esti pe plus, vezi-ti de treaba ta si ingrijeste-ti familia. Cand nu mai esti pe plus… aranjeaza-ti treburile cum trebuie si vezi ce-i de facut. Insa nu alerga dupa casnicia perfecta. Caci ea nu exista. Si ca sa ma intorc la familia mea… N-avem secretul casniciei perfecte. Am stiut pana acum sa facem in asa fel incat sa fim tot timpul pe plus. Si cat timp vom reusi, va fi bine", a scris Cabral la el pe blog.

Andreea Esca si Alexandre Eram


Sursa foto: facebook.com

Un cuplu cu state vechi, dar extrem de discret este cel format de Andreea Esca si Alexandre Eram. Sunt impreuna de 15 ani si au doi copii de care sunt foarte mandri. In plus, relatia dintre ei functioneaza perfect, dupa cum chiar celebra prezentatoare TV sustine. Motivul? "Nu il sufoc cu telefoanele, nici el pe mine, nu ne urmarim reciproc. Trebuie foarte mult sa il admiri. Multe femei, in nebunia asta a vietii, uita sa-si admire sotii si e foarte important. Mai exista un lucru pe care cred ca il stiu toate doamnele foarte bine...", a spus Andreea.

Adelina si Cristi Chivu

Sursa foto: facebook.com

Adelina, fosta prezentatoare TV, si Cristi Chivu, fost fotbalist, se iubesc si acum ca in prima zi si spun ca sunt extrem de fericiti alaturi de cele doua fetite ale lor. Adelina spune despre Cristi ca este barbatul visurilor ei. "Chiar de multe ori ii spuneam ca este ciudat ca ne-am gasit sa ne potrivim si sa ne completam atat de bine", a declarat Adelina la Realitatea TV. Si Cristi are numai cuvinte de lauda la adresa nevestei. "Imi place tot la ea. Imi place ca ma completeaza. Pe zi ce trece o iubesc tot mai mult."

Adela Popescu si Radu Valcan

Sursa foto: facebook.com

Adela Popescu si Radu Valcan s-au cunoscut pe platourile de filmare. S-au indragostit si de atunci traiesc o frumoasa poveste de iubire. "Vorbim despre orice si radem foarte mult impreuna, dar si unul de celalalt", a marturisit Adela despre cel mai mare secret al relatiei ei cu Radu. Ce ii place lui Radu la Adela? "Sunt convinsa ca-i place ca am gura mare", a continuat Adela.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare