Showbiz

#catalin botezatu #johnny depp #ashton kutcher #showbiz #cupluri showbiz #cupluri noi

Cupluri noi in showbiz. Tu ce sanse le dai?

Aproape zi de zi se mai destrama cate un cuplu celebru si iau naste noi si noi relatii care ii lasa cu gura cascata pe amatorii de mondenitati. Este suficient un zvon cum ca X s-a cuplat cu Y si gurile rele incep deja sa isi dea cu presupusul vizavi de viitorul relatiei. Iata trei dintre cele mai noi cupluri si povestea lor de dragoste.

1. Johnny Depp si Amber Heard



Johnny Depp a recunoscut la inceputul acestei saptamani ca s-a logodit cu actrita Amber Heard. Ba chiar apropiatii celor doi se grabesc sa spuna ca bat deja clopote de nunta. Johnny Depp si Amber Heard planuiesc sa se casatoreasca pe o insula privata pe care actorul o detine in Bahamas. "Vor avea o ceremonie intima, cu persoane putine, pe plaja Little Hall's Pond Cay", a declarat o sursa pentru Daily Star.

CITESTE SI:

Ce parere au colegii de breasla despre Bianca Dragusanu

10 dintre cele mai inedite rochii de mireasa purtate de vedete

Vedete pacalite de 1 aprilie. Care ti se par cele mai tari farse?


2. Tom Cruise si Laura Prepon




Se zvoneste deja de cateva luni ca Tom Cruise, divortat de mai bine de un an de actrita Katie Holmes, ar avea o relatie cu Laura Prepon, actrita cunoscuta din seriile TV "That 70's show" si "Orange is the new black".

Pe tanara Laura actorul ar fi cunoscut-o in cadrul Bisericii Scientologice, cea al carei adept este. De altfel, se spune ca mariajul dintre Tom si Katie ar fi esuat tocmai din cauza convingerilor religioase cu care actrita nu era de acord. In plus, ea aflase ca actorul voia sa o trimita pe Suri, fetita celor doi, la un centru de educare al scientologilor, unde copiilor li se aplica o disciplina agresiva.

3. Ashton Kutcher si Mila Kunis




Unul dintre cele mai recente cupluri de la Hollywood este cel format de Mila Kunis si Ashton Kutcher. Cei doi s-au logodit recent si au anuntat se vor casatori luna aceasta. Mai mult, Ashton si Mila asteapta un copil, informeaza contactmusic.com. Cei doi s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru serialul de televiziune "That '70s Show", in 1998, cand Mila avea doar 15 ani. Mila a declarat revistei People ca primul sarut cinematografic l-a avut cu Ashton si ca era indragostita de el.

4. Catalin Botezatu si Vica Blochina



Si pe plaiuri mioritice cuplurile se leaga si se destrama de la o zi la alta. Cel mai recenta relatie vehiculata in showbizul romanesc este cea dintre Vica Blochina si designerul Catalin Botezatu. Cei doi s-au intors recent din America, unde au petrecut impreuna o scurta vacanta. "Modurile noastre de viata sunt foarte asemanatoare. E haios, am ras non-stop cu el. Am luat cina intr-un loc foarte romantic. Ne trezeam impreuna, faceam totul impreuna", a declarat Vica la intoarcere.

Sursa foto: nydailynews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare