Showbiz

#showbiz #augusta lazarov #gabriela firea #vedete vaduve #vedete intern #Anca Serea

Cum si-au refacut viata vaduvele tinere din showbiz

Necazurile le-au lovit in plin inca de tinere. Au ramas vaduve atunci cand viata parea sa le surada mai frumos. Insa au gasit puterea sa mearga mai departe. Iata patru dintre vaduvele celebre care si-au refacut viata, descoperind pentru a doua oara fericirea.

Augusta Lazarov

Sursa foto: tvmania.ro

In ziua in care implinea 34 de ani, prezentatoarea TV Augusta Lazarov ramanea vaduva. Omul de televiziune Valeriu Lazarov, cu 40 de ani mai in varsta decat ea, isi pierdea viata in urma complicatiilor aparute odata cu operatia la colon. Cinci ani si-a tot sters lacrimile Augusta, insa acum a dat din nou piept cu dragostea. Cel care a reusit sa ii fure inima este actorul si regizorul Andreas Petrescu.



Sursa foto: libertatea.ro

Andreas se fereste sa vorbeasca despre relatia cu Augusta. "Am decis sa nu mai vorbesc despre viata mea privata. Am facut-o candva si nu a fost bine, iar de atunci m-am lecuit", a spus el.

CITESTE SI:

Cum l-a distrus divortul pe Catalin Crisan
5 diete pe care NU ai voie sa le incerci
Prima intalnire: plateste el nota sau o impartiti frateste?





Anca Serea

Sursa foto:click.ro

Greu incercata de soarta a fost si Anca Serea. La doar 28 de ani, frumoasa prezentatoare TV a ramas singura si cu doi copii, dupa ce sotul sau, Filip Poplingher, a fost rapus de leucemie, in 2010. Timpul i-a vindecat ranile, iar la un an de la moartea sotului in viata Ancai a aparut Adrian Sina, liderul trupei Akcent.

"Nu ma gandeam ca ma voi indragosti. Viata m-a invatat insa ca suntem intr-o calatorie plina de neprevazut, iar Adi a venit in viata mea cand aveam nevoie sa mi se intample lucruri bune. M-a ajutat sa traversez momentele grele cu bunatatea si energia lui", marturisea Anca intr-un interviu.

Cei doi nu s-au casatorit, dar au impreuna doi copii.

Gabriela Firea

Sursa foto: libertatea.ro

Gabriela Firea avea 37 de ani cand primul sau sot, Rasvan Firea, s-a stins din viata in urma unui accident vascular. A trecut printr-o depresie crunta, insa a reusit sa depaseasca momentele cumplite de dragul fiului ei.

La mai putin de un an, fosta jurnalista l-a cunoscut pe Florentin Pandele, coleg de partid cu ea. S-au casatorit si i-a daruit un copil.

Eniko Georgescu

Sursa foto: libertatea.ro

24 de ani avea actrita Eniko Georgescu atunci cand sotul sau, compozitorul Serban Georgescu, s-a stins din viata. Tanara a ramas sa aiba grija singura de fetita pe care cei doi o aveau impreuna. Acum, la sapte ani de cand a ramas vaduva, Eniko pare sa-si fi refacut viata alaturi de Daniel, un tanar cu care are o relatie extrem de discreta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare