Showbiz

#serban huidu #showbiz #mihai gainusa #vedete intern #Cusurgiii

Cum se pregateste Mihai Gainusa sa il sfideze pe Serban Huidu. Uite cum se va numi noua emisiune!

Fostii "carcotasi", desprinsi in urma cu mai bine de o luna din echipa condusa de Serban Huidu, pregatesc deja noua emisiune cu care vor intra in grila de toamna la Prima TV si la Radio 21.

Mihai Gainusa, Codrut Keghes, Octavian Pascut dar si "Bebelusa" Ona Ionita, care au parasit "Cronica Carcotasilor" dupa neintelegerile cu Serban Huidu, vor deveni "Cusurgiii". "E adevarat, emisiunea noastra, atat la Prima TV, cat si la Radio 21, se numeste «Cusurgiii». Iar sloganul este: Noi punem punctul pe «i». De 3 ori! :) Acesta este spiritul care ne-a caracterizat si cu care mergem mai departe. Multumim ascultatorilor si telespectatorilor care sunt alaturi de noi", a scris Mihai Gainusa pe pagina sa de Facebook.

Pentru proiectul "Cusurgiii", colegii lui Mihai Gainusa - Tavi Pascut, alias "Mistretu’", Codrut Keghes, alias "Dezbracatu’", si Oana Ionita, "Bebelusa", nu isi vor mai putea folosi poreclele, intrucat Serban Huidu le-a inregistrat drepturile acestor denumiri, odata cu brandul Cronica Carcotasilor: "Sigur, unii pot sa confiste nume, sintagme sau cuvinte din dictionar, dar spiritul care ne caracterizeaza, niciodata. Vom fi la fel de acizi, in limitele decentei, si in viitor. Suntem cusurgii, fiindca si telespectatorii nostri sunt asa. Si impreuna vom sesiza si vom indrepta cusurile societatii", a spus Gainusa despre decizia lui Huidu, pentru libertatea.ro.

CITESTE SI:

O diva sexy a ajuns sa se trateze la bai, ca pensionarii
Sanii mari nu mai sunt la moda? Iata de ce renunta divele la nurii generosi

Catalin Crisan, declaratii socante: Am terminat pe viata!

 

Sursa foto: adevarul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare