Showbiz

# fetita bianca dragusanu # sofia natalia #bianca dragusanu #victor slav

Cum ies la plimbare Bianca Dragusanu si Victor Slav cu micuta Sofia

Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt tare mandri de fetita lor. Posteaza aproape zilnic imagini cu micuta sau imagini din viata de cuplu. Zilele acestea, Victor Slav a impartasit fanilor cum iese el la plimbare cu Sofia.

Cei trei sunt nedespartiti, o demonstreaza aceasta imagine postata de Victor Slav pe contul sau de Facebook. Ba mai mult, Bianca se intrece in sotii si mai profita de fostul ei sot si pentru a fi dusa in brate. Sau, dupa caz, in carca. Asa ca Victor are de impins caruciorul fetitei de o luna si un pic, in care s-a cuibarit si bichonul Biancai, dar si pe Bianca. "In fomula completa", a comentat si fostul prezentator de la Meteo.

Imaginea a starnit hohote de ras printre fani, dar si o multime de aprecieri la adresa frumoasei familii pe care o formeaza acestia. "Sunteti comici si frumosi!! Felicitari pt frumoasa familie, iar fetita e o dulce foc!! Sa va traiasca, sa fiti sanatosi!!!", "Felicitari Victor asa e frumoasa familia cind iubesti cu adevarat Un salut la printesa aia mica va inbratisez cu drag. Aveti grija de voi!!!", sunt cateva dintre ele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului