Showbiz

#golden globes #globuri de aur #showbiz #vedete extern # premii globurile de aur 2014 #castigatori golden globes 2014

Reactiile de milioane ale marilor castigatori Golden Globes 2014

Premiile Golden Globes 2014 au ajuns la cea de-a 71-a editie si au adus actorilor si regizorilor de top ai vremurilor noastre recunoasterea la care viseaza in tot restul anului.

Iar cei care s-au ales cu mult ravnitul trofeu nu s-au sfiit sa isi arate trairile intense lumii intregi. Iata cum au reactionat castigatorii premiilor Golden Globes 2014, cand si-au auzit numele printre laureatii galei! Castigatorii premiilor Golden Globes 2014 au avut motive sa experimenteze emotii intense duminica seara in Las Vegas. Cum au aratat chipurile lor cand li s-a inmanat trofeul cu straluciri de aur, vezi mai jos:

Jennifer Lawrence

Castigatoarea categoriei "Cea mai buna actrita in rol secundar" pentru rolul sau din "American Hustle" este Jennifer Lawrence, o adevarata revelatie a cinematografiei in ultimii doi ani. Desi s-a declarat coplesita de toata atentia primita in cadrul galei si de distinctia primita, Jennifer a parut ca isi stapaneste perfect emotiile si nici nu s-a straduit sa sustina un discurs demn de Cartea Recordurilor.

Carcotasii spun ca premiul de la Golden Globes 2014 nu avea de ce sa o emotioneze profund pe frumoasa Lawrence, de vreme ce a reusit deja sa castige un Oscar. In schimb, imediat ce a fost anuntata castigatoare, i-a oferit un sarut pasional norocosului Nicholas Hoult.

Amy Adams

Castigatoarea categoriei "Cea mai buna actrita - musical/comedie" pentru prestatia sa din "American Hustle" a marturisit ca nu se astepta sa se numere printre marii premianti ai serii, motiv pentru care s-a pregatit mai degraba sa faca o figura buna pe covorul rosu. Judecand dupa atitudinea ei hotarata din timpul discursului, se pare ca Amy Adams intentioneaza sa isi auda numele mai des la anuntarea castigatorilor premiilor de prestigiu.

CITESTE SI
Adevaratele finaluri ale povestilor Disney. NU sunt deloc fericite 

Moartea Madalinei Manole, subiect de film 

Divort ca in filme 

Leonardo diCaprio

Indragitul actor  a plecat acasa cu premiul categoriei "Cel mai bun actor intr-un rol principal - muscal/comedie" pentru rolul sau din "The Wolf of Wall Street", invingandu-i pe Christian Bale pentru "American Hustle," Bruce Dern pentru "Nebraska," Oscar Isaac pentru "Inside Llewyn Davis" and Joaquin Phoenix pentru "Her."

Reactia lui diCaprio nu a tradat o surprindere imensa, pe buna dreptate. Actorul spune ca proiectul care i-a adus trofeul reflecta o munca de peste 5 ani, reprezentand o reala obsesie pentru el.

Aaron Paul

Actorul a avut una dintre cele mai incendiare reactii ale galei Golden Globes 2014. Imediat e a aflat ca "Breaking Bad" a primit premiul categoriei "Best Drama", a urcat pe scena, a insfacat trofeul si a strigat satisfacut "Yeah b**ch", semn ca le-a aratat tuturor de ce este capabil.

Michael Douglas

Starul in varsta de 69 ani se numara si el printre marii castigatori Golden Globes 2014, alaturi de alti veterani ai filmului american (Judi Dench (79 ani), Robert Redford (77 ani) Bruce Dern (77 ani), Jessica Lange (64 ani), Helen Mirren (68 ani) sau Al Pacino (73 ani).

Douglas a surclasat multi competitori mai tineri si s-a ales cu premiul categoriei "Best Actor", datorita rolului sau din "Behind the Candelabra". Legendarul actor a recunoscut ca seara de duminica a fost una extrem de emotionanta pentru el, de vreme ce nu credea ca isi va putea continua munca din cauza luptei pe care o poarta cu cancerul.

Vezi si lista completa a castigatorilor Golden Globes 2014 !

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului