Showbiz

#andra #anda adam #bianca dragusanu #transformari vedete #vedete intern #vedete extern #vedete tunate

Cum aratau vedetele inainte sa fie "tunate". Imagini surprinzatoare!

Pana sa isi mareasca buzele si sanii sau sa isi incordeze muschii, multe dintre vedete de la noi treceau usor neobservate. Dorinta de popularitate le-a impins catre cabinetele chirurgilor esteticieni si catre salile de fitness si cu greu le-ai mai putea reconoaste acum in fotografiile de acum cativa ani. Iata cateva exemple.

Bogdan Vladau

Sursa foto: cancan.ro

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Fotomodelul Bogdan Vladau a muncit aproape doua decenii ca sa aiba trupul de astazi. Bogdan a postat recent pe Facebook o fotografie mai veche, in care apare alaturi de alti doi tineri. "Acum 18 ani! Primele zile de body building pentru mine!", a scris Bogdan in descrierea fotografiei.

CITESTE SI:

Cu ce fotografii s-au laudat vedetele de Paste!

Copilarie de vedeta: batai si saracie lucie. Iata cine a suferit cel mai mult!

Victor Slav

Sursa foto: ziarulataca.ro

Sursa foto:enational.ro

Pe Victor Slav il stim ca pe un pachet de muschi, insa pana sa isi lucreze la sala abdomenul si bicepsii, prezentatorul de la meteo era un tanar chipes, dar nu foarte aratos. Transformarea este incredibila, iar acum Victor face furori cand apare la bustul gol.

Bianca Dragusanu

Sursa foto: evz.ro

Sursa foto: cugetliber.ro

Pe Bianca cu greu ai recunoaste-o din imaginile de acum mai bine de 10 ani. La prima ei aparitie in fata camerelor, la emisiunea "Din Dragoste", Bianca Dragusanu era vopsita blonda si avea cateva kilograme bune in plus. Locul lor a fost luat in ultimii ani de botox si de silicon. Bianca pur si simplu pare ca s-a reinventat. E sexy si voluptoasa.

Anda Adam


Sursa foto:click.ro

Sursa foto: facebook.com

Plinuta, bruneta si cu sprancenele si buzele intens creionate. Asa arata Anda Adam in urma cu aproape 20 de ani, atunci cand s-a lansat in lumea muzicala. Intre timp insa, si-a marit buzele, si-a schimbat de doua ori silicoanele si si-a pus lentile de contact colorate. Insa mai presus de toate si-a lucrat la sala muschii cu o ambitie iesita din comun.

Andra

Sursa foto: libertatea.ro


Sursa foto: romaniatv.net

Prin usoare retusuri a trecut de-a lungul anilor si Andra. Artista a postat recent pe Facebook fotografii in care se lauda cu un decolteu urias. Desi a sustinut intotdeauna ca nu a apelat la operatii estetice pentru a-si mari bustul, totusi gurile rele spun ca sanii nu aveau cum sa ii creasca fara niciun fel de "ajutor".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului