Showbiz

#dieta rapida #dieta vedete #Catalin Scarlatescu #cum sa slabesti

Cum a slabit Chef Catalin Scarlatescu 20 de kilograme. Iata dieta

Chef Catalin Scarlatescu este un gurmand, o arata nu doar meseria, ci si felul in care savura preparatele concurentilor pe care i-a jurizat la emisiunile culinare care l-au facut faimos. Cand kilogramele au depasit insa limitele normale, simpaticul bucatar chef s-a pus pe dieta. Iata cum a reusit sa slabeasca 20 de kilograme!

Chef Scarlatescu, fost jurat la MasterChef si Hell's Kitchen varianta romaneasca, a slăbit în jur de 20 de kilograme, insa treptat, pe parcursul mai multor luni. Adica exact asa cum recomanda medicul. Dieta sa nu este una spectaculoasa, ci tine mai degraba de un stil de viata sanatos. Insa, e drept, destul de restrictiv.

“Nu am mai mâncat pâine, carne, dulciuri sau alcool. Am dat-o pe salate proaspete, spanac, ştevie, castraveţi, roşii, mere, grapefruit, prune, nuci şi migdale neprăjite şi nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) şi un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete. Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să ţină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesităţi, aşa că nu e bine să ţinem diete de capul nostru”, a declarat el, citat de ziarul Click!.

Ce spuneti despre Chef Catalin? Ar mai trebui sa slabeasca?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului