Showbiz

# pretentii bianca dragusanu #contract bianca dragusanu #Ferma Vedetelor #bianca dragusanu

Cum a ratat Bianca Dragusanu un contract urias cu ProTv

Bianca Dragusanu ar fi putut sa revina pe sticla intr-unul dintre cele mai populare show-uri de la ProTv, Ferma Vedetelor. Aceasta a ratat insa ocazia, din cauza pretentiilor financiare mai mult decat exagerate. 

Fosta sotie a lui Victor Slav s-a concentrat mai mult pe afacerea personala decat pe cariera ei din televiziune. Poate si pentru ca nu a avut oferte sau poate pentru ca a cerut prea multi bani, spun surse din showbiz citate de presa mondena. Ar fi si cazul emisiunii Ferma Vedetelor, care incepe in curand la ProTv, cu cel de-al doilea sezon. Producatorii ar fi vrut-o si pe Bianca in show-ul care se desfasoara in Cipru anul acesta, insa aceasta ar fi cerut nu mai putin de 10.000 de euro pe saptamana. 

Potrivit ele.ro, toti ceilalti concurenti la show-ul de vedete, indiferent de otorietate si simpatii din partea publicului, primesc cate 1.500 de euro pentru fiecare saptamana de prezenta in emisiune. Lesne de inteles ca pretentiile Biancai nu au fost acceptate, iar aceasta a ratat revenirea pe micul ecran la postul cu cea mai mare audienta. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare