Showbiz

#showbiz #reactii fani #hilary clinton #tiger woods #antonia

Cu ce mai arunca fanii in vedete. Top 5 momente amuzante

Sa fii persoana publica inseamna sa te bucuri de popularitate, dar in acelasi timp sa te expui si riscului de a-ti supara fanii. Iar vedetele au ajuns nu o data sa fie hulite sau chiar atacate in timp ce se aflau pe scena. Iata cateva dintre cele mai tragi-comice momente.

1. Hilary Clinton, atacata cu un pantof




Hillary Clinton, sotia fostului presedinte american Bill Clinton, a fost zilele trecute tinta unui atac inedit. In timp ce Hillary se afla pe o scena unde sustinea un discurs despre reciclare, o femeie a aruncat spre ea cu un pantof. Fosta prima doamna a Statelor Unite s-a ferit la timp, astfel ca pantoful nu a ranit-o.

CITESTE SI:

5 mariaje celebre despre care publicul spune ca nu ar fi trebuit sa aiba loc

Elena Gheorghe, injurata si umilita de Dan Negru?

2. Tiger Woods, lovit cu un hot dog




Un suporter a fost arestat dupa ce a aruncat spre Tiger Woods cu un hot dog. Fanul reusise sa pacaleasca vigilenta oamenilor de securitate si sa ajunga pe traseul pe care juca Tiger. A inceput sa tipe si sa il injure pe sportiv, apoi a aruncat spre el cu un hot dog. Suporterul a fost retinut si amendat cu 1.000 de dolari.

3. Sticle aruncate spre Axl Rose


Suparati ca formatia Guns N'Roses a intarziat o ora la un concert pe care il sustinea la Dublin, fanii au inceput sa huiduie si sa arunce pe scena cu sticle. Liderul formatiei, Axl Rose, a oprit concertul, iar trupa a parasit scena. Membrii formatiei s-au intors dupa ce organizatorii concertului i-au rugat pe fani sa nu mai arunce cu obiecte spre scena.

4. Antonia, lovita cu o lumanare




In timpul unui concert pe care Antonia il sustinea intr-un club din Capitala, un fan aghesmuit bine a aruncat spre artista cu o lumanare de decor pe care o gasise pe masa. Cantareata s-a enervat cumplit si i-a aratat semne obscene.

5. Maruta, palmuit in direct



De o intamplare nefericita a avut parte si Catalin Maruta pe vremea cand realiza emisiunea "Happy Hour". Prezentatorul ii avea invitati in emisiune pe sotii Israela si Liviu Vodovoz. Enervat la culme de intrebarile incisive pe care Maruta le adresa cuplului, Liviu s-a ridicat si i-a dat o palma. Catalin a cerut imediat pauza publicitara, iar la revenirea in studio a sustinut ca totul a fost o farsa. Gurile rele spun insa ca, de fapt, aceasta a fost doar o scuza pentru a masca momentul jenant.

Sursa foto: nydailynews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare