Showbiz

#divort Cristi Borcea # divort vedete #iulia albu #cristi borcea

Cristi Borcea s-a dat si la Iulia Albu! Ce s-a intamplat intre cei doi

Cristi Borcea loveste din nou! Desi nici nu s-a stins bine scandalul Pelinel-Borcea, iata ca noi informatii privind viata sa amoroasa ies la iveala. De data aceasta, tinta afectiunii fostului dinamovit ar fi fost nimeni alta decat controversata Iulia Albu. Totul s-a intamplat pe cand aceasta era casatorita cu Mihai Albu, iar Cristi Borcea era inca insurat cu Mihaela, prima sa sotie.

Iulia Albu, transanta ca de obicei, a vrut sa elucideze misterul speculatiilor aparute in presa mondena, potrivit carora ar fi avut o relatie cu cel mai iubaret om de afaceri incarcerat. In ciuda zvonurilor, Iulia Albu sustine ca nu s-a intamplat nimic intre ea si fostul dinamovist, insa recunoaste ca intreaga poveste are un sambure de adevar. 

"Evident ca au existat niste lucruri care m-au facut pe mine sa ma distantez de ei. Cristi si Mihaela au fost clientii tatalui meu de foarte mult timp si erau prieteni comuni pentru mine si Mihai. Intr-adevar, a existat ceva acolo, dar nu vreau sa intru in detalii pentru ca nu imi place. Au fost niste lucruri care in mod cert s-au intamplat. Mie imi plac alt tip de barbati, culti, eleganti. Eu cred ca tine de verticalitatea fiecaruia sa intrerupa anumite legaturi atunci cand lucrurile depasesc o anumita granita. Au existat niste lucruri care m-au indepartat foarte mult de ei, si de el si de Mihaela. Oricum, e bine ca si-au dorit altele", a spus Iulia Albu. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului