Showbiz

#showbiz #vedete intern # willow smith #copii vedete #vedete extern #teodora becali #copii problema

Copiii de vedeta care si-au bagat parintii in bucluc

Copiii de bani gata sunt mai expusi tentatiilor de a cadea prada faptelor rele. Si de cele mai multe ori, cei care ajung sa traga ponoasele de pe urma prostiilor pe care cei mici le fac sunt chiar parintii lor, luati in vizor de stirile de scandal. Iata cativa dintre fiii de vedeta care au calcat pe bec.

David Puscas


Sursa foto: agentiadepresamondena.com

David Puscas, fiul adoptiv al Luminitei Anghel, este un adolescent rebel. El a postat anul trecut pe internet mai multe fotografii compromitatoare. "Nu inseamna ca ma droghez daca am pus o poza cu marijuana pe Facebook. Ma simt un om liber, impacat, nu trebuie sa dau explicatii daca sunt gay sau nu", a declarat David, in varsta de 17 ani, la Antena Stars. ba, mai mult, pustiul a marturisit pe Facebook ca s-a sarutat cu un baiat, fapt care a pus-o in mare incurcatura pe mama lui.

CITESTE SI: 
Adevaratul motiv pentru care Banica, Brenciu si Nea Marin au plecat de la Pro TV

Barbatul care va reprezenta Romania la Mister World 2014. Iti place?


Teodora Becali

Sursa foto: stirile.rol.ro

Probleme cu legea are si fiica cea mare a lui George Becali. Teodora Becali, eleva in clasa a XII-a, este cercetata penal pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, in luna ianuarie a acestui an, a fost implicata intr-un accident auto. Teodora se afla la volanul masinii sale si a acrosat o femeie care traversa neregulamentar strada. Victima, in varsta de 36 de ani, a obtinut certificat medico-legal.

Raducu Mazare

Sursa foto: ziare.com

Raducu, fiul lui Radu Mazare, primarul Constantei, a fost verificat la inceputul anului de SRI, la cererea Politiei, dupa ce a fost surprins de radar circuland pe Autostrada Soarelui cu 197 de kilometri pe ora. Raducu Mazare a sustinut initial ca nu el a fost la volan, ci un prieten care, dupa ce a incalcat viteza legala, s-a mutat pe bancheta din dreapta.

Andrei Placinta


Sursa foto: realitatea.net

Fiul fostului senator Sorina Placinta, Andrei, a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare, pentru tentativa de omor si ultraj contra bunelor moravuri, dupa ce in decembrie 2010 si-a agresat iubita. Atunci, Andrei s-a certat cu prietena lui si a lovit-o. Atunci cand in apararea fetei au intervenit doi tineri, Andrei Placinta a pornit masina, iar unul dintre baieti a fost prins sub roti, fiind ranit grav.

Willow Smith

Sursa foto: splashnewsonline.com

La Hollywood, problemele sunt de alta natura. Willow, fiica in varsta de 13 ani a lui Jada si Will Smith, si-a bagat parintii in bucluc, dupa ce a aparut intr-o fotografie alb-negru care o arata intr-un pat alaturi de actorul Moises Arias, in varsta de 20 de ani. Jada si Will Smith sunt cercetati acum de Serviciile pentru Protectia Copilului din Statele Unite, potrivit presei americane.


Sursa foto: abc19.tv

Sursa foto: pentruea.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare