Showbiz

#showbiz #jennifer lopez #smiley #monica gabor #andreea mantea #frati vedete

Concurenta in familie. Iata ce frati sexy au unele vedete!

In vreme ce unul cunoaste celebritatea, celalalt se multumeste cu statutul de sora sau de frate de vedeta. Multe dintre staruri au insa rude de sange care arata la fel sau chiar mai bine decat cei aflati in lumina reflectoarelor. Iata sapte astfel de exemple.

Lavinia si Andreea Mantea



Intre surorile Mantea sunt doi ani diferenta si cam atat. Lavinia si Andreea seamana ca doua picaturi de apa si amandoua sunt extrem de sexy. Daca sora sa a devenit celebra prin intermediul pictorialelor realizate pentru diverse reviste, Lavinia este o fire mult mai retrasa. Chiar si asa, sora cea mare a Andreei arata la fel de bine, dovada stau fotografiile postate de ea pe Facebook in care afiseaza un bust extrem de generos.

CITESTE SI:

Ce fac vedetele de Paste

Celebritati acuzate ca au incasat pe nedrept bani frumosi


Filip si Smiley



Filip, fratele cu 6 ani mai mic al lui Smiley, seamana izbitor de tare cu artistul. Iar atunci cand zambesc, cu greu iti poti da seama care este unul si care - celalalt.

Ramona si Monica Gabor



"Crescuta" in lumina surorii mai mari, Ramona Gabor ajunsese la un moment dat sa evolueze atat de mult incat chiar sa o eclipseze pe Monica, fosta sotie a omului de afaceri Irinel Columbeanu. Pentru ca la inceput multi au criticat-o spunand despre ea ca nu este la fel de frumoasa precum Monica, Ramona a apelat la mai multe operatii estetice care au reusit pana la urma sa o scoata din anonimat.

Kendall Jenner si Kim Kardashian




Frumoasa s-a dovedit a fi si sora lui Kim Kardashian. Kendall Jenner a defilat recent pe catwalk in New York si a reusit sa-i impresioneze pe toti cei prezenti.

Solange Knowles si Beyonce

Solange este cel putin la fel de sexy precum sora sa, Beyonce. La fiecare aparitie impreuna, surorile Knowels fac senzatie. Chiar daca nu este la fel de cunoscuta precum Beyonce, Solange si-a construit o cariera de DJ si, pentru ca vocea se pare ca este ereditara, tanara si canta foarte bine. Mai mult, sora vedetei este model si actrita de cinema.

Lynda si Jennifer Lopez



Sora cea mica a lui J.Lo, Lynda, este o cunoscuta jurnalista si prezentatoare TV in Statele Unite. Lynda Lopez se implica adeseori in campanii sociale pe care le promoveaza alaturi de Jennifer.

Monica si Penelope Cruz

Unii spun ca ar fi chiar mai draguta decat actrita. Monica, sora cu trei ani mai mica a lui Penelope Cruz, si-a atras simpatia fanilor din intreaga lume. Cele doua surori au lansat in urma cu doi ani o colectie de lenjerie intima de lux, potrivit dailymail.co.uk.

Autor: Gabriela Jianu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare